Tree Of Savior

Hej, jestem świeżym nabywcą gry przed premierą i polatałbym z kimś. LV dopiero się bije.

Serwer EU

kilka osób z naszej gildii tam gra na EU a jak tylko IMC udostępni transfer to wszyscy przejdą tam i wtedy tez mamy w planie założyć gildie bo na razie brak informacji czy będzie można przerzucić całą gildie a jakby się okazało ze się nie da to jednak 10 mln silverow nie nasze...ogólnie nasz gm jest już na ostatnim etapie lvl templara(musi wbić ponad 200+ lvl ) który jest potrzebny do założenia gildii

więcej informacji na http://novasociety.com albo na naszym ts3 ts3.novasociety.com

Mój nick: Dekri

Mało mam teraz czasu na granie ale czasami można mnie spotkać gdy expię na groszkach..

Mój nick: Dekri

Mało mam teraz czasu na granie ale czasami można mnie spotkać gdy expię na groszkach..

Na serwerze EU? Jesli tak to was zapraszam do nas chlopaki:) Nasz gaming znacznie sie rozwinal i nawiazalismy wspolprace z Tree of Savior Polska wiec ludzie do grania sa. Dajcie znac na pw.

Hej, jestem świeżym nabywcą gry przed premierą i polatałbym z kimś. LV dopiero się bije.

Serwer EU