Triad Wars

Witam, właśnie sobie pogrywam w tę grę i mi się spodobała i mam parę pytań:

1) Jak wygląda end-game?

2) Kiedy spotyka się jakiś innych ludzi w miastach?

3) Czy to jest P2W?

4) Istnieją tutaj jakieś wojny frakcji?

5) Gdzie mogę kupić lepsze bronie?

1. Co to jest end game...

2. Nie spotkasz.

3. Prawdopodobnie tak. Zalezy kto jaki ma pkt widzenia.

4. Wiem ze sa 3 gangi. O frakcjach nie slyszalem.

5. Sprawdz IS.

1 nie ma bo beta

2. nie spotkasz bo beta

3. nie ma bo gold można łatwo zarobić i mieć to samo co gracz co wydaje kase

4. nie ma frakcji (gildii) są tylko 3 gangi ale narazie nic z tego nie wynika po prostu znaczek na ścianie ;)

5.w paczkach kart są bronie (potem podam jeszcze gdzie są) ale polecam kupować tylko pakiet z kartami typu very rare (paczka za 479 ma 2 takie) oraz jest paczka co ma zawsze 1 broń chyba za 249 a czemu tylko takie pakiety? bo karty typu tego są permanentne czyli raz użyjesz i są na stałe a tak to reszta to czasówki a very rare mogą zawierać: samochody , broń i kilka innych rzeczy

karty też typu very rare można dropnąć wwykonując misje z któych są karty oraz zabijania typów któzy karty mają ale szansa na to jest niska ale za to gdy dropnie ci 5 kart to możesz je sprzedać za gold a potem kupić paczke i teraz cennik kart brązowe kary 1 gold.. srebrne 10 a złote (czyli nasze very rare) 25 (sprzedajesz je wtedy kiedy już masz to co ta karta daje czyli powtórka tak zwana)

1 nie ma bo beta2. nie spotkasz bo beta3. nie ma bo gold można łatwo zarobić i mieć to samo co gracz co wydaje kase4. nie ma frakcji (gildii) są tylko 3 gangi ale narazie nic z tego nie wynika po prostu znaczek na ścianie 5.w paczkach kart są bronie (potem podam jeszcze gdzie są) ale polecam kupować tylko pakiet z kartami typu very rare (paczka za 479 ma 2 takie) oraz jest paczka co ma zawsze 1 broń chyba za 249 a czemu tylko takie pakiety? bo karty typu tego są permanentne czyli raz użyjesz i są na stałe a tak to reszta to czasówki a very rare mogą zawierać: samochody , broń i kilka innych rzeczykarty też typu very rare można dropnąć wwykonując misje z któych są karty oraz zabijania typów któzy karty mają ale szansa na to jest niska ale za to gdy dropnie ci 5 kart to możesz je sprzedać za gold a potem kupić paczke i teraz cennik kart brązowe kary 1 gold.. srebrne 10 a złote (czyli nasze very rare) 25 (sprzedajesz je wtedy kiedy już masz to co ta karta daje czyli powtórka tak zwana)

Akurat chciałem się dziś spytać na tym forum o cennik bronze,silver,gold do tej gry.

1.W tej grze nie będzie normalnego end-game(później podobno ma być PvP arena,ale wtedy to już pewnie za długo w dal)

2.Mają to dodać trochę później(chyba po dodaniu levelowania temple),ale narazie to nie.

3.Nie ma. Kasę IS można dostać za refy i sprzedaż kart narazie.

4.Jeszcze nic takiego nie ma.

5.Tak jak pan napisał polios:Very rare pack,combat pack(albo weapon pack się nazywa) oraz inne rzeczy(czyli paczki z gangiem i szefami budynków,bo więcej kart na dzień+szybciej kasa).

Witam, właśnie sobie pogrywam w tę grę i mi się spodobała i mam parę pytań:

1) Jak wygląda end-game?

2) Kiedy spotyka się jakiś innych ludzi w miastach?

3) Czy to jest P2W?

4) Istnieją tutaj jakieś wojny frakcji?

5) Gdzie mogę kupić lepsze bronie?