Trial 10 dni

Zrobiłem sobie konto trialowe , mam wowa tylko nie wiem jaki server wybrać .

Nie chodzi mi o raidy , pvp , bo i tak w 10 dni wiele się niedorobie. Szukam serwera dobrego na trial gdzie znajde party , podexpie , pozwiedzam świat itp...

2 pytanie mniej ważne.

Jaki serwer polecacie na pełne konto (płatne) gdzie znajde polaków , ale nie noobów i dzieci neo .

Na Każdym etapie gry od 1- 80 lvl będe mógł znaleźć party , udać sie na raidy i walczyć w pvp.

Pytam się ponieważ serwerów jest tyle że ciężko wybrać jeden konkretny ,a nie chce tracić czasu na prubowaniu który lepszy.

Lol trochę się za późno z tym WoWem ocknąłeś, nie wiem jak można za takie gówno po 6 dych za miecha płacić, stary jak koniecznie chcesz P2P to zaczekaj na Aiona a jak masz nóż na gardle i musisz w coś dobrego zagrać to

1.Ubierz się

2.Załóż buty

3.Idź do najbliższego MM EW czy Saturna

4.Włóż do koszyka Age of Conan : HA

5.Idź do kasy

a) zapłać

b)ukradnij

6. zainstaluj

7.graj

Znikniesz na jakieś 2 tygodnie

Burning Legion... Tzw Polski serwer WoW-a.

Ja tam gram na Xavius, polaków sporo, lecz nie hurtowo.

True, BL jest zdominowany przez Polaków.

http://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/

Polecam serwer Bladefist (PvP) :]

Sam tu grałem (brak kasy na prepaid), poznałem dużo miłych ludzi, kilka polaków też jest ;]

Burning Legion albo Chromaggus to są dwa servy oblegane przez polaków na BL graj alli mam tam pełno kumpli co maja po 80 lvl xD

Ok. Wybiore BL fajna nazwa serwera i dużo polaków, wielkie dzięki .

Draenei mage ROXX xD

Na trialu można grać dreanei ?? WOTLK oczywiście.

Jak się nieda to ja rezygnuje z tego triala xD.

Będziesz grał/ grasz na globalu? :D Ja tam mam 40 darmowe i zaczynam od jutra. BL to jest największa porażka. 95 % osób to polacy, a 60 % tych polaków to NEO. Ciągle słychać przekleństwa, nikt Ci nie pomoże, a server jest prawie zawsze FULL, więc kolejki są, zbierzmy się na jakimś BurningBladzie, czy tym Xaviusie i ugrajmy coś razem.

Niestety ale NIE :/ gram tylko Dreanei bo znam all questy do 20 lvl++, a w trialu niema owej rasy czago bardzo żałuje .

Nikim innym nie będe grał bo po prostu nie lubie próbowałem i tylko u elfów osiągnąłem zawrotny 10 lvl a puziniej poraszka i nudy .

Szkoda troche .

To wybrałeś drogą rasę, żeby pograć musisz kupić WoW + TBC... Mi tam każda pasuje, oprócz orków. :P

Lol trochę się za późno z tym WoWem ocknąłeś, nie wiem jak można za takie gówno po 6 dych za miecha płacić, stary jak koniecznie chcesz P2P to zaczekaj na Aiona a jak masz nóż na gardle i musisz w coś dobrego zagrać to 1.Ubierz się2.Załóż buty3.Idź do najbliższego MM EW czy Saturna4.Włóż do koszyka Age of Conan : HA5.Idź do kasya) zapłaćb)ukradnij6. zainstaluj7.grajZnikniesz na jakieś 2 tygodnie

Widać kolejny znawca gier MMORPG któremu rodzice zakupili nowy komputer i kupuje gry by wylansować się przed kolegami, jaką to jego maszyna grafikę potrafi udźwignąć.

W Age of Conan grałem około pół roku. Mało umiejętności, mały świat, słabo rozbudowane profesje, gra cholernie nie stabilna.

Dam ci rade :

-Nie odświeżaj starych tematów.

-Przed napisaniem czegos zobacz dane ostatniego posta.

Sorry :D

"W Age of Conan grałem około pół roku. Mało umiejętności, mały świat, słabo rozbudowane profesje, gra cholernie nie stabilna."

To samo można powiedzieć o WoWie :)

Zrobiłem sobie konto trialowe , mam wowa tylko nie wiem jaki server wybrać .

Nie chodzi mi o raidy , pvp , bo i tak w 10 dni wiele się niedorobie. Szukam serwera dobrego na trial gdzie znajde party , podexpie , pozwiedzam świat itp...

2 pytanie mniej ważne.

Jaki serwer polecacie na pełne konto (płatne) gdzie znajde polaków , ale nie noobów i dzieci neo .

Na Każdym etapie gry od 1- 80 lvl będe mógł znaleźć party , udać sie na raidy i walczyć w pvp.

Pytam się ponieważ serwerów jest tyle że ciężko wybrać jeden konkretny ,a nie chce tracić czasu na prubowaniu który lepszy.