Witam, mam na kompie wowa bo grałem ostatnio na privach, a jeśli chce na globie zagrać to muszę ściągnąć traila czy grać na tym co mam, a trial zrobi się wraz z kontem?
Trial
Trial powstanie razem z kontem , tylkozastanów sie czywarto grac "całe" 14 dni
Tak warto, ponieważ po tych 14 dniach zapłacę za abonament, ale mam pytanie. Czy muszę płacić co miesiać? Czy np. zapłacić w tym miesiącu, grać przez miesiąc. Za rok zapłacić znowu i grać miesiąć? Czy można tak zrobić jak się nie ma np. kasy? W tedy bym płacił za globa w tedy jak będe miał cach.
mozna tak placic.
jeśli nie płacisz konto zostaje "zamrożone", z tego co wiem nie ma problemu by zmienić je na aktywne, ale mogę się w tej kwestii mylić, więc najlepiej gdyby wypowiedział się ktoś kto gra w wow'a na serwerach Blizzarda.
ja mam wow i nie place od roku i w kazdej chwili moge aktywowac konto, ale nie zrobie tego, bo jestem biedny :F
ja gram na prywatnych serverach gratis hehe za***isty server ad honores ale francuski bo ja mieszkam w belgii 8-)
[ Dodano: 2008-11-27, 19:30 ]
i na dodatek można miec level 255 :roll:
[ Dodano: 2008-11-27, 19:33 ]
jesli ktos zechce to mu wytlumacze jak to sie robi
[ Dodano: 2008-11-27, 19:34 ]
calkowicie za darmo servery
[ Dodano: 2008-11-27, 19:35 ]
:-o jak sie robi xp tutaj?
//Regulamin, punkt 5.3. - ostrzeżenie. Ostrzeżenia są lepsze niż exp, mówię Ci! Wystarczą trzy i już masz ekstra profity - Mr. Hania
Gram w WoWa już 2 lata na globalu. I tak, po pierwsze trial jest na 10 dni po drugie płaci się 110 złoty co 2 miesiące, po trzecie WoWik jest za***isty!! Po czwarte, patrz po trzecie, Po piąte gram na servie Frostmane po stronie hordy i patrz na trzecie ;]
//A ty co? Archeolog? Zabawę w archeologa zostaw Indiana Jones'owi. Closed - R3m4ke
Witam, mam na kompie wowa bo grałem ostatnio na privach, a jeśli chce na globie zagrać to muszę ściągnąć traila czy grać na tym co mam, a trial zrobi się wraz z kontem?