Trial

Witam

Jako miłośnik uniwersum The Elder Scrolls, myślę właśnie nad zakupem.

Jednakże chciałbym sobie go wcześniej wypróbować.

Jest możliwość zdobycia jakiegoś triala?

Pozdrawiam.

Zenimax nie udostepnil triali aby przetestowac gre niestety. Jedyne wyjscie do pozyczyc od znajomego onto i wyprobowac badz zaryzykowac i zakupic moze sie okaze zlotym strzalem i trafi w twoje gusto. Swiat jest cudowny ;)

Pozdrawiam

jeżeli jesteś takilm wielkim miłośnikiem TES to już dawno byś miał tą grę. Powiedz mi czy wielki fan nie poświęcił by 200zł na uniwersum które kocha i szanuje ?? Więc nie nazywaj się miłośnikiem tylko zwykłym graczem który zobaczył że gra wyszła na B2P to może spróbuję. Tacy ludzie jak ty mnie śmieszą. Nie ma triala kupujesz i ryzykujesz jak z większością produktów wielki "miłośniku".

Tak, ale u mnie jest kwestia tego, czy mi pójdzie.

http://zapodaj.net/6de20c87617b1.png.html

Karta graficzna GeForce GT 520 MX

Jak myślicie?

Gra ktoś na takim sprzęcie może i jak idzie?

Szanowny panie Skalany.

Grałem w becie i gra była po prostu słaba, szkoda było mi 200 zł.

Tym bardziej, że nie chciałem bawić się w abonamentowe gry, ponieważ czasu na grę mam bardzo mało.

I tak, było mi szkoda kasy na abonament, czekałem, aż będzie F2P albo B2P.

Co wcale nie oznacza, że nie miałem chętki na tę grę.

Ale tłumaczyć Ci się nie muszę.

Dziecko ciągnące kasę na gry od rodziców tego nie zrozumie.

warn_ico.png
Posty można edytować

~Leman

Jeśli kochasz uniwersum to zaryzykujesz, ja kupiłem praktycznie olewając wszelkie recenzje i opinie oraz falę hejtu jakiś czas temu zapłaciłem 105zł i gram cały czas nie żałuję ,bo gra jest naprawdę świetna.

Z różnych względów nie mogłem sobie wtedy pozwolić wydać takiej kwoty na ślepo, ale mniejsza o to, skończymy temat tego czy jestem, czy nie jestem wielkim fanem TES.

Dałem parametry mojego laptopa.

Pójdzie czy nie pójdzie?

Oto pytanie.

Z różnych względów nie mogłem sobie wtedy pozwolić wydać takiej kwoty na ślepo, ale mniejsza o to, skończymy temat tego czy jestem, czy nie jestem wielkim fanem TES.Dałem parametry mojego laptopa.Pójdzie czy nie pójdzie?Oto pytanie.

Wejdź sobie chłopaku tutaj: http://www.systemrequirementslab.com/cyri i sprawdź sam...

Sprawdzić zawsze można, ale to nie raz mi się nie pokrywało z rzeczywistością, dlatego też pytam was...

@Melidar tak jak ty, tak ja zostałem obrzucony błotem kiedy z tą samą prośbą zrobiłem temat, chciałem pożyczyć od kogoś konto chociażby na minutkę aby sprawdzić optymalizację a zamiast tego zostałem nazwany żebrakiem. Wkurzyłem się, kupiłem swoją wersję, pograłem z 2 tygodnie i sprzedałem, nie mogłem znieść 10 fpsów a czasem 5.

Podam ci mój sprzęt:

http://zapodaj.net/36cbbbfe643d9.jpg.html

Od 16 do 20 kwietnia jest darmowy okres, bo dostałem zaproszenie na maila.

You are invited to participate in our Welcome Back Weekend for The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited™. The weekend will run from April 16th at 15:00 BST ending on April 20th at 15:00 BST, allowing you to once again adventure through Tamriel. We’re excited to share this experience with you, and we look forward to your feedback after you have played. There have been many advances to the game since launch, improved leveling, intro areas, combat, quests, crafting, crime systems, and much more! Don’t miss this opportunity to check out everything new.

Players on both North American and European game servers will have access to this event. We’ll send instructions for downloading the game and how to reset your account in the coming weeks to ensure you are ready for our Welcome Back Weekend.

Grałem tylko chwilkę na OBT. Nie wiem czy każde konto dostanie na to zaproszenie, ale możliwe że tak.

@Melidar tak jak ty, tak ja zostałem obrzucony błotem kiedy z tą samą prośbą zrobiłem temat, chciałem pożyczyć od kogoś konto chociażby na minutkę aby sprawdzić optymalizację a zamiast tego zostałem nazwany żebrakiem. Wkurzyłem się, kupiłem swoją wersję, pograłem z 2 tygodnie i sprzedałem, nie mogłem znieść 10 fpsów a czasem 5.Podam ci mój sprzęt:http://zapodaj.net/36cbbbfe643d9.jpg.html

Ja Ci się nie dziwię, że się dusił. Nie miał prawa działać poprawnie.

Wiem Baalu, nie winie gry za złą optymalizację po prostu mój sprzęcik już trochę jest postrzały.

Na moim jest szansa, że poleci?

W poście wyżej są parametry.

Jeśli chodzi o can you run it.

Coś to u mnie nie działa, jakiś bug wyskakuje.

Jave mam zaktualizowaną.

ładuje się i nagle staje, i tak bez końca.

A próbowałeś Skyrima na tym sprzęcie? Jak szło? Według tego systemrequirementslab wymagania są takie same dla Skyrima i TESO.

twoje marzenie się społniło

WitamJako miłośnik uniwersum The Elder Scrolls, myślę właśnie nad zakupem.Jednakże chciałbym sobie go wcześniej wypróbować.Jest możliwość zdobycia jakiegoś triala?Pozdrawiam.

Od czwartku 16 kwietnia do poniedziałku 20 kwietnia , eso bedziesz mógł przetestować za darmo jeżeli brałeś udział w beta testach:

http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2015/04/08/eso-welcomes-beta-players-back

Już dostałem maila, dzięki, temat do zamknięcia. :)

Witam

Jako miłośnik uniwersum The Elder Scrolls, myślę właśnie nad zakupem.

Jednakże chciałbym sobie go wcześniej wypróbować.

Jest możliwość zdobycia jakiegoś triala?

Pozdrawiam.