Czy istnieje w TESO coś w stylu free triala czy jakiegoś guest passa który pozwala przetestować grę. Pytam dlatego, że nie wiem czy mój sprzęt uciągnie tą grę.
Trial
Nie.
Optymalizacja ESO nalezy jednak do tych lepszych, wiec jesli nie masz komputera sprzed 2011 roku, to raczej na spokojnie uciagniesz gierkę.
Zgadzam się z Guru możesz jeszcze ewentualnie podać specyfikacje to może znajdzie się ktoś z podobną i powie Ci czy śmiga/śmigało
. Wszyscy tak Guru hejtują wiecznie a on tu w ukryciu pomaga
Hejtują Guru bo mają już za dużo w czterech literach a wątpię żeby ktoś z nich poświęcił tyle czasu na pisanie dla nas newsów, moim zdaniem robi świetną robotę. Ale nie o tym teraz. Szału ze sprzętem nie ma bo to laptop. i7 4500u i gt 740m. Pogrywam ostatnio w Skyrima i właśnie przez to narobiłem sobie smaka na TESO, perspektywa pogrania online w klimatach Skyrima jest co najmniej interesująca Dodam może że Skyrim śmiga na high.
Nie.
Optymalizacja ESO nalezy jednak do tych lepszych, wiec jesli nie masz komputera sprzed 2011 roku, to raczej na spokojnie uciagniesz gierkę.
To ja się załapuję xD Optymalizacja jest genialna na kompie z 2011 (czy tam 2012) działa bez lagów na high
Czy istnieje w TESO coś w stylu free triala czy jakiegoś guest passa który pozwala przetestować grę. Pytam dlatego, że nie wiem czy mój sprzęt uciągnie tą grę.