Trickster

Gra 2d

Link: http://trickster.ntreev.net/

brak polskiego serwera, obowiązkowa znajomośc angielskiego

Liczne Eventy średnio 1 na miesiąc.

Gildie

Liczne rankingi, boss cout kill, lv char, drilling (kopanie), guild fight.

Polecam.

Całkiem rozbudowane z bardzo ładną grafiką, ale się szybko nudzi. A najlepsze jest to, że sam nie wiem dlaczego to się nudzi - nie powinno :|

Gram już 6 miesięcy i jeszcze się nie znudziłem :) gra jest "trudna" trzeba się z nią dobrze zapoznać aby czerpać przyjemność z gry. Mała ilość rodaków powoduje frustrację. Ale jak w moim przypadku założyłem guild około 12 polaków już przyjemniej się gra.

Najlepszy Polak (Vitel) ma 205 lv 133 na świecie fantasia z tych co znam.

Gram już 6 miesięcy i jeszcze się nie znudziłem gra jest "trudna" trzeba się z nią dobrze zapoznać aby czerpać przyjemność z gry. Mała ilość rodaków powoduje frustrację. Ale jak w moim przypadku założyłem guild około 12 polaków już przyjemniej się gra.Najlepszy Polak (Vitel) ma 205 lv 133 na świecie fantasia z tych co znam.

przykro mi ale ja mam dragona level 254 na jewelia i 285TM level, posiadam takze buffalo na 204 oraz kilka innych o ktorych nie chce sie zbytnio rozwodzic

nazywam sie XiXeV /jak cos to PM /napewno pomoge dla poczatkujacych.

co do gry: 2d+3d efekty, eventy sa update'owane co 2 tygodnie , aktualnie gra kilkunastu Polaczkow...

jezeli ktos bylby zainteresowany to zapraszam do mojej gildii Vendetta (kazdego Polaka przyjmiemy), wymagany level jest : 70+ (dlatego bo wiekszosc ludzi ma 200+ a najwyzszy w gildii 320+), choc chcialbym zauwazyc ze 99% osob w gildii to amerykanie lub kanadyjczycy :)

z 200-500k kasy na dzien dobry ode mnie dla kazdego kto bedzie chcial pograc

posiadamy takze ventrilo, wiec osoby posiadajace mikrofon mile widziane :)

aktywni gracze powinni byc zdolni (z niewielka moja pomoca) zrobic 100 w 2-3 tygodnie, potem do 200 tez calkiem fajnie leci (jezeli sie wie jak wydawac kase)...

polecam wszystkim

pozdrawiam

[ Dodano: 2008-03-08, 11:16 ]

dla tych którzy chcieliby zacząć i miec silna postac polecam dragony i buffalo... (zalezy czy wolicie magie czy miecze)

dragon : 1423 (wszystkie punkty w MyView do MA - magic ability)

buffalo: 4114 lub 4123 (jezeli chcecie wiecej WT do noszenia potow) - wszystkie punkty w AP (attack power)

buffalo jest dosyc prosty na poczatku, zas dragon trudny do 60lvl'a ...

strona na której sa wszelkie potrzebne informacje do grania: www.mytrickster.net

znajdziecie tam poradniki jakie skille kupowac i ogolnie wszelkie najwazniejsze informacje.

takze jest tam skrot to tricksterowej wikipedii /ktora szczerze polecam poczatkujacym/

:P

Fantasia:

Katsui 280 lv (9) wlasna guild: Twilight

dOObrO 155 lv guild ~dOObrO~PL

Gra 2d

Link: http://trickster.ntreev.net/

brak polskiego serwera, obowiązkowa znajomośc angielskiego

Liczne Eventy średnio 1 na miesiąc.

Gildie

Liczne rankingi, boss cout kill, lv char, drilling (kopanie), guild fight.

Polecam.