Gra 2d
Link: http://trickster.ntreev.net/
brak polskiego serwera, obowiązkowa znajomośc angielskiego
Liczne Eventy średnio 1 na miesiąc.
Gildie
Liczne rankingi, boss cout kill, lv char, drilling (kopanie), guild fight.
Polecam.
Gra 2d
Gildie
Polecam.
Całkiem rozbudowane z bardzo ładną grafiką, ale się szybko nudzi. A najlepsze jest to, że sam nie wiem dlaczego to się nudzi - nie powinno :|
Gram już 6 miesięcy i jeszcze się nie znudziłem gra jest "trudna" trzeba się z nią dobrze zapoznać aby czerpać przyjemność z gry. Mała ilość rodaków powoduje frustrację. Ale jak w moim przypadku założyłem guild około 12 polaków już przyjemniej się gra.
Najlepszy Polak (Vitel) ma 205 lv 133 na świecie fantasia z tych co znam.
Gram już 6 miesięcy i jeszcze się nie znudziłem gra jest "trudna" trzeba się z nią dobrze zapoznać aby czerpać przyjemność z gry. Mała ilość rodaków powoduje frustrację. Ale jak w moim przypadku założyłem guild około 12 polaków już przyjemniej się gra.Najlepszy Polak (Vitel) ma 205 lv 133 na świecie fantasia z tych co znam.
przykro mi ale ja mam dragona level 254 na jewelia i 285TM level, posiadam takze buffalo na 204 oraz kilka innych o ktorych nie chce sie zbytnio rozwodzic
nazywam sie XiXeV /jak cos to PM /napewno pomoge dla poczatkujacych.
co do gry: 2d+3d efekty, eventy sa update'owane co 2 tygodnie , aktualnie gra kilkunastu Polaczkow...
jezeli ktos bylby zainteresowany to zapraszam do mojej gildii Vendetta (kazdego Polaka przyjmiemy), wymagany level jest : 70+ (dlatego bo wiekszosc ludzi ma 200+ a najwyzszy w gildii 320+), choc chcialbym zauwazyc ze 99% osob w gildii to amerykanie lub kanadyjczycy
z 200-500k kasy na dzien dobry ode mnie dla kazdego kto bedzie chcial pograc
posiadamy takze ventrilo, wiec osoby posiadajace mikrofon mile widziane
aktywni gracze powinni byc zdolni (z niewielka moja pomoca) zrobic 100 w 2-3 tygodnie, potem do 200 tez calkiem fajnie leci (jezeli sie wie jak wydawac kase)...
polecam wszystkim
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-03-08, 11:16 ]
dla tych którzy chcieliby zacząć i miec silna postac polecam dragony i buffalo... (zalezy czy wolicie magie czy miecze)
dragon : 1423 (wszystkie punkty w MyView do MA - magic ability)
buffalo: 4114 lub 4123 (jezeli chcecie wiecej WT do noszenia potow) - wszystkie punkty w AP (attack power)
buffalo jest dosyc prosty na poczatku, zas dragon trudny do 60lvl'a ...
strona na której sa wszelkie potrzebne informacje do grania: www.mytrickster.net
znajdziecie tam poradniki jakie skille kupowac i ogolnie wszelkie najwazniejsze informacje.
takze jest tam skrot to tricksterowej wikipedii /ktora szczerze polecam poczatkujacym/
Fantasia:
Katsui 280 lv (9) wlasna guild: Twilight
dOObrO 155 lv guild ~dOObrO~PL
Gra 2d
Gildie
Polecam.