Tristrana

Mam zamiar zakupić pierwszego championa i zastanawiam się and tristraną?

Dobra jest polecacie ?

Pomoże ktoś w ogarnięciu, jak rozdać umki w grze i jakie itemy kupować

Mam 3000 Ip jak coś, więc kogo jeszcze polecicie na start ?

Tristana jest za darmo :> https://www.leagueoflegends.com/facebook

Nie polecam Ci Tristiany. Bardzo łatwo ją skontrować. Zarób sobie 3150IP i poczekaj, aż jakiś czempion z darmowych trafi ci do gustu (zmieniani są co wtorek). Ja polecam Ci Xin Zhao i Jax'a, mi dobrze się nimi grało, ale każdy ma inny styl gry.

Nie polecam Ci Tristiany. Bardzo łatwo ją skontrować.

A mianowicie jak? Tristrana ma super skill do ucieczki (w) + największy zasięg w late z aa+mega as+ ulti odpychające natrętnych melee.

Na początek polecam ci

-anni(jeden z lepszych magów)

-nunu

-master Yi

-warwic

-Urgot (szczegolnie polecam)

Tristana jest za darmo :> https://www.leagueoflegends.com/facebook

To jest skin nie czempion.

A ja polecam ci zagrać Ashe-została zrobiona z myślą o newbie i jest bardzo dobra tak jak master yi, sivir itp.. Jak już zaczniesz ogarniać to kup se postać za 1350 najlepiej fiddlesticka albo zbieraj na warwicka.

To jest skin nie czempion.A ja polecam ci zagrać Ashe-została zrobiona z myślą o newbie i jest bardzo dobra tak jak master yi, sivir itp.. Jak ju zacniesz ogarniać to kup se postać za 1350 najlepiej fiddlesticka albo zbieraj na warwicka.

Czlowieku, zanim coś napiszesz to sprawdź, za polubienie na facebooku dostajesz triste + skina.

co do

Na początek polecam ci -anni(jeden z lepszych magów)-nunu-master Yi-warwic-Urgot (szczegolnie polecam)

to on nie ogarnie większości z tych championów, bo to będzie jego 1. Ja osobiście polecam właśnie triste, przyjemnie się nią gra. A co do następnego to zależy czym lubisz grać :)

Ja wczoraj zacząłem wziąłem Triste i od tąd jestem najlepszy na rundach xD

Mam zamiar zakupić pierwszego championa i zastanawiam się and tristraną?

Dobra jest polecacie ?

Pomoże ktoś w ogarnięciu, jak rozdać umki w grze i jakie itemy kupować

Mam 3000 Ip jak coś, więc kogo jeszcze polecicie na start ?