Trochę części do kompa

Siemanko

przejdę od razu do rzeczy planuje zakup płyty głównej oraz procesora.

Posiadam starą płytę od asus'a ze slotami na ddr2 RAM jeszcze, tak więc dokupić będę musiał jeszcze 4Gb RAM ddr3.

Teraz prośba, szukam tych rzeczy w dobrej cenie ale jak wiadomo, żeby jakość była też dobra( stosunek ceny do jakości)

Na partach prawie w ogóle się nie znam i liczę na waszą pomoc.

Środki mam ograniczone bo tylko 500zł mogę wydać.

Jeśli jest to ważne to moja karta graficzna to gt240 1mb 128bit pod PCI Express 2

I kolejne pytanie czy jak wymienię te party będę w stanie grać na średnich w bf3(mp)

##

http://allegro.pl/show_item.php?item=3281755305

Co o tym myślicie?

Raczej nie pograsz na tym w bf3 na średnich. Za mały budżet, poczekaj trochę czasu i dozbieraj pieniędzy. Przypada teraz okres premier nowego sprzętu, także za jakiś czas aktualna generacja potanieje i wtedy coś się ogarnie.

Raczej nie pograsz na tym w bf3 na średnich. Za mały budżet, poczekaj trochę czasu i dozbieraj pieniędzy. Przypada teraz okres premier nowego sprzętu, także za jakiś czas aktualna generacja potanieje i wtedy coś się ogarnie.

a na minimalnych ?Obojętnie, żeby tylko fps byly takie zeby sie grac dalo ;) ?

Jeśli jest to ważne to moja karta graficzna to gt240 1mb 128bit pod PCI Express 2

Tak ważne. Na tej karcie nie pograsz moim zdaniem

@Surines nawet na minimalnych. Masz raczej "biurową" kartę.

Tez mysle ze 500 zl to o 500 za malo minimalnie, to nie a tanie rzeczy niestety.

Siemanko

przejdę od razu do rzeczy planuje zakup płyty głównej oraz procesora.

Posiadam starą płytę od asus'a ze slotami na ddr2 RAM jeszcze, tak więc dokupić będę musiał jeszcze 4Gb RAM ddr3.

Teraz prośba, szukam tych rzeczy w dobrej cenie ale jak wiadomo, żeby jakość była też dobra( stosunek ceny do jakości)

Na partach prawie w ogóle się nie znam i liczę na waszą pomoc.

Środki mam ograniczone bo tylko 500zł mogę wydać.

I kolejne pytanie czy jak wymienię te party będę w stanie grać na średnich w bf3(mp)

##

http://allegro.pl/show_item.php?item=3281755305

Co o tym myślicie?