(Trochę) Starsze gry

Witojcie!

Sprawa wygląda następująco: nuda, kumple powyjeżdżali, alkuchol niet, green power to samo [nie ma z kim :( ], a komputer jest... powiedzmy, że gdy ludzie współcześni odnaleźli pierwsze naskalne malowidła pradawnego człowieka, to obok stał mój komputer, z karteczką, że wyrzucili, bo za stary.

Drodzy internauci, pomóżcie! Podajcie jakieś gry, przy których nie można się nudzić, jednak podam listę tych, w które grałem co najmniej raz:

-Diablo (wszystkie)

-Titan Quest

-Hirołsy (wszystkie)

-Warcrafty (Starcrafty mi jakoś nie przypadły)

-Arcanum (mioooodzio gra, właśnie czegoś w tym rodzaju szukam najbardziej)

-Gothici

-Torchlighty i inne pochodne Diablo/Titan Q grałem sporo, żadna mi nie przypadła do gustu

-Strongholdy (też miodzio gry, tylko szybko się nudzą)

Było by pewnie jeszcze sporo tej listy, ale nie chce mi się przypominać.

FPS' ów jakoś tak nie za bardzo lubie ( może to przez tego kompa?), PES' ów i Fifów też. Generalnie to szukam czegoś w stylu Arcanum (o RPG chodzi), Diablo (hack n' slash) czy Hirołsy/ Warcraft.

Pomożecie?

Może Arx Fatalis? Gra ciekawa, fajny system walki i rzucania zaklęć ("rysujesz" je na ekranie), fajny klimat. Szkoda, że ta gra nie ma multi. :(

Zagraj sobie w Sacreda. Całkiem fajny hack,n,slash.

Zobacz może Two World na niskich wymaganiach , Loki, Fable lub może Dark Messiah . Widzę że gustujesz też w strategiach wiec może GodOfWar . Te gry raczej powinny pójść a są bardzo dobre.

Torment, Baldur's Gate 2, Fallout 1 i 2.

Revenant, troszkę inny hack'n'slash

Neverwinter Nights. Takie epickie Baldur Gate z zacieciem h's.

Jesli jeszcze masz net to polecam. Gra ma wciaz sporo fanow, modowana.

I do tego caly czas pare aktywnych serwerow role-play i zwyklych bez zasad.

2 czesc juz ma troche wieksze wymagania.

jedno słowo - Fallout

Assassin's Creed

Witojcie!

Sprawa wygląda następująco: nuda, kumple powyjeżdżali, alkuchol niet, green power to samo [nie ma z kim :( ], a komputer jest... powiedzmy, że gdy ludzie współcześni odnaleźli pierwsze naskalne malowidła pradawnego człowieka, to obok stał mój komputer, z karteczką, że wyrzucili, bo za stary.

Drodzy internauci, pomóżcie! Podajcie jakieś gry, przy których nie można się nudzić, jednak podam listę tych, w które grałem co najmniej raz:

-Diablo (wszystkie)

-Titan Quest

-Hirołsy (wszystkie)

-Warcrafty (Starcrafty mi jakoś nie przypadły)

-Arcanum (mioooodzio gra, właśnie czegoś w tym rodzaju szukam najbardziej)

-Gothici

-Torchlighty i inne pochodne Diablo/Titan Q grałem sporo, żadna mi nie przypadła do gustu

-Strongholdy (też miodzio gry, tylko szybko się nudzą)

Było by pewnie jeszcze sporo tej listy, ale nie chce mi się przypominać.

FPS' ów jakoś tak nie za bardzo lubie ( może to przez tego kompa?), PES' ów i Fifów też. Generalnie to szukam czegoś w stylu Arcanum (o RPG chodzi), Diablo (hack n' slash) czy Hirołsy/ Warcraft.

Pomożecie?