Wiec tak posiadam pradopodobnie na kompie jakiegos nieznanego wirusa , ktory blokuje mi menadzer zadan ? jezeli klikam ctrl +alt + delete wyskuje mi tylko opcja wylaczania procesow , reszty nie ma poprostu zniknelyy wszystkie zakladki. Win xp prof sp 3 . Czy ktos wie czym tu naprawic ? / usunac wirusa?
Trojan/Wirus jak usunac?
raz go miałem, to trojan. U mnie pomogło zalogowanie na profil brata (gdzie o dziwo wirus nie działał) no i oczywiście skan (z braterskiego kompa).
jakim programem ??
wtedy miałem Kacpersky Anti-Virus 2010
Spróbuj program SpyBot... moim zdaniem jest świetny wyszuka wszystko, ale jak miałem bardzo zawirusowany komp kiedyś to nie dawał rady usunąc niektórych. Możesz jeszcze Hijack ale też uważaj bo ostatnio jakimś cudem mi zablokował internet i robiłem przywracanie systemu ;D
Żaden wirus Kliknij 2x na puste pole
ludzie? czy wy nie znacie naprawde dobrych programow?
COMBOFIX - i wszystko jasne
Kristal masz plusika wielkiego co to wogole jest i dlaczego tak sie robi
?
=-=
W takim wypadku kliknąłeś wcześniej podwójnie strefę pod kartami, służy aby schować zakładki jeśli użytkownik menagera ich nie potrzebuje.
Obstawiłeś że wirus i nikt na logikę nie skapną póki Kristal nie wyluzował.
Choć szczerze to fail.
też tak kiedyś miałem i zatajniałem o tym przez 2 tygodnie by rodzice nie za uwarzyli
Wiec tak posiadam pradopodobnie na kompie jakiegos nieznanego wirusa , ktory blokuje mi menadzer zadan ? jezeli klikam ctrl +alt + delete wyskuje mi tylko opcja wylaczania procesow , reszty nie ma poprostu zniknelyy wszystkie zakladki. Win xp prof sp 3 . Czy ktos wie czym tu naprawic ? / usunac wirusa?