Trollowy sen

Łohohoho jaki miałem sen, bez zbędnego przedłużania zapraszam poniżej. :D

Akcja działa się w jakiejś grze a la DayZ i inne gry tego pokroju, w roli głównej forumowe Trolle zabawiające się gdzieś na wybrzeżu większej wody, dokładnie bliżej niezidentyfikowany port z plażą. Po pewnym czasie - meritum, punkt kulminacyjny. Grupa znajduje bliżej niezidentyfikowany cel, wychodząc z portu na plażę. Trolle przemieszczają się w formacji, na pierwszej pozycji z Xasramem. Gdy kompania dociera już prawię do celu owy Xasram odwraca się z bronią w kierunku grupy i celuje do jednego z nich. Szybka reakcja Trolli pozwala na szybkie unieruchomienie zdrajcy i związanie go. Próbował się wyrywać, ale nie miał szans z dobrze zbudowanymi fizycznie członkami reszty drużyny. Pyk i się obudziłem. :P

• A gdzie ja wtedy byłem?;/

i obudziłeś się z ręką w nocniku :s

A gdzie ja wtedy byłem?;/

Wśród trollkompanów. :P

Flesza mi rzucili :( Ja znam inną wersję tych wydarzeń. To było tak : QQi, nagle zwrócił lufę banana w moją stronę więc musiałem strzelić z elektrycznego wibratora do trolla w masce. Potem rzucili mi flesza i nic nie widziałem :( W 4 rzucili się na mnie, ale nie miałem szans. Zdążyłem tylko połamać 2 ręce, wydłubać 3 oczy i zadać kopa w d*pę z glana.

4 na jednego to banda QQiego :D

Ja też tam byłem :f ?

@up Źle ci ? xd

A sen dobrze trollowy.

JA TO JUŻ BYŁEM PO STRONIE WROGA !? PFF! XD

Ja też tam byłem :f ?

Bardzo możliwe, lecz niekoniecznie. Pamiętam, że było 4 trolli + ja. Jednym z nich był Xas, więc zostaje już 3. Raczej na pewno był Kartman i Koy. Zatem zostaje jeszcze 1 miejsce. Bardzo możliwe że tym zapomnianym trollem jesteś Ty. :D

Łohohoho jaki miałem sen, bez zbędnego przedłużania zapraszam poniżej. :D

Akcja działa się w jakiejś grze a la DayZ i inne gry tego pokroju, w roli głównej forumowe Trolle zabawiające się gdzieś na wybrzeżu większej wody, dokładnie bliżej niezidentyfikowany port z plażą. Po pewnym czasie - meritum, punkt kulminacyjny. Grupa znajduje bliżej niezidentyfikowany cel, wychodząc z portu na plażę. Trolle przemieszczają się w formacji, na pierwszej pozycji z Xasramem. Gdy kompania dociera już prawię do celu owy Xasram odwraca się z bronią w kierunku grupy i celuje do jednego z nich. Szybka reakcja Trolli pozwala na szybkie unieruchomienie zdrajcy i związanie go. Próbował się wyrywać, ale nie miał szans z dobrze zbudowanymi fizycznie członkami reszty drużyny. Pyk i się obudziłem. :P