Siemka, mam pytanko do was na temat trove. Jaki jest ogólny cel tej gry? Biegasz bijesz śmieszne mobki zbierasz skałki, no ale co dalej? Jest jakiś endgame? Co można robić tam w party? Są jakieś raidy lub battlegroundy?
Trove pytanie ogólne
Siemka, mam pytanko do was na temat trove. Jaki jest ogólny cel tej gry? Biegasz bijesz śmieszne mobki zbierasz skałki, no ale co dalej? Jest jakiś endgame? Co można robić tam w party? Są jakieś raidy lub battlegroundy?
End-game to nabijanie mastery,odznaki oraz Ubery z challenge.
Narazie za dużo nie ma(PvP ma być dodane,ale niewiadomo kiedy oraz możliwe,że dodadzą jakieś inne typy światów w celu raido-podobnych).
Czyli farma dla farmy, więc nie dla mnie.
Da się tą gierę jakoś odpalić na XP? (Szkoda zakładać nowego temat dla jednego pytania)
Wymaga DirectX 10, którego Win XP nie obsługuje więc będzie ciężko, aczkolwiek po necie chodzą jakieś legendy o fan made(?) DirectX 10 dla Win XP i nawet widziałam filmiki, że niby działa ale ja bym była z tym bardzo ostrożna. Niemniej nawet jakby został zainstalowany to powinien oszukać grę tak, żeby widziała, że jest niby 10. Możesz więc spróbować, ale na własne ryzyko. Obawiam się jednak, że grę znowu zablokuje system operacyjny bo w wymaganiach ma napisane min. viste 32-bit, więc pewnie wywali komunikat taki sam jak w Dragon;s Prophet "Ta gra nie działa na systemie Windows XP".
Tutaj masz niby link do tego - http://www.programosy.pl/program,directx-10-for-windows-xp.html
Wole jednak nie ryzykować, aż tak mi się w to nie chcę grać, mimo wszystko dzięki