Co oznacza * przy statach na itemkach ?
np. jest
jump 5
oraz
jump 5*
Co to znaczy ?
btw. są jakieś osoby chętne do stworzenia poradnika do tej gry, mam taki zamiar ale trochą pisania jest ;]
np. jest
jump 5
oraz
jump 5*
Co to znaczy ?
btw. są jakieś osoby chętne do stworzenia poradnika do tej gry, mam taki zamiar ale trochą pisania jest ;]
te jumpy to są skoki w powietrzu ja mam np 1 skok w powietrzu od początku gry a jak masz +5 to możesz 6 razy się w powietrzu wybić
Co oznacza * przy statach na itemkach ?np. jestjump 5orazjump 5* Co to znaczy ?btw. są jakieś osoby chętne do stworzenia poradnika do tej gry, mam taki zamiar ale trochą pisania jest ;]
Mogę być chętny na stworzenie poradnika.
Te staty pokazują nie tylko przykładowo + 12 do ataku fizycznego(na przykład),ale też może dotyczyć siły lasera do niszczenia bloków czy nawet ilość skoków w powietrzu jakie możesz zrobić.
Japierdziele nie chodzi mi o to co znaczy bo to wiem chodzi mi o tą gwiazdkę
jump5*
Ta zasrana gwiazdka, bo co znaczy to wiem btw. są opisy w grze ale za diabli nie wiem co oznacza ta * przy statach!!!
1 gwiazdka oznacza 80% bazowych umiejętności jakie mogłeś wylosować czyli 5 czy tam 6, 2 gwiazdki to 95% czyli np 6-8 skoków, 3 gwiazdki to 100% czyli max jaki mogłeś rollnąć.
Zamknięte z powodu grypy.
Jeśli masz gwiazdkę przy statystyce oznacza to, że wartość danej statystyki jest większa niż by dana statystyka nie miała gwiazdki. Na przykład masz statystykę: 5 jumpy bez gwiazdki a jeśli być miał przy niej gwiazdkę to było by tak: 8 jumpy*. Przy statystyce można mieć maksymalnie dwie gwiazdki. Wartości w przykładzie są wymyślone, nie wiem o ile podwyższają wartość gwiazdki, ale jeśli masz dwie gwiazdki to bardzo dużo podnosi. Jeśli chciałbyś dołączyć do polskiego klubu to zapraszam tutaj, jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania to zapraszam tutaj. A i obecnie nie opłaca się robić poradników ponieważ gra się ciągle zmienia i poradnik mocno trzeba korygować co chwilę.
np. jest
jump 5
oraz
jump 5*
Co to znaczy ?