Witam - szukam osób chętnych do zagrania w Trove, dobrze by było jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie w tej grze, przydałoby się
Mile widziany TS3 (ew. Skype)
Osoby +17
Trove
Niestety jest już taki temat.
a wystartował juz ? bo mam kod dodany a dalej n ie moge ani tego pobrac ani nic :/
Ja również czekam na start , nigdzie nie jest podane o której ma wystartować a także posiadam kod i nic z tym nie da się zrobić.
a wystartował juz ? bo mam kod dodany a dalej n ie moge ani tego pobrac ani nic :/
Ma wystartować podobno po godz 20. Znając te "otwarcia" oczekujmy godziny nocnych 0-4 AM
O 23 start. Piszę się od razu na start .
Pisać jak coś na PW.
Tez zaczne 1wszy raz nick Blady lub iBlady
Wiek - stary koń 24
Pozdro
@up również nie mogę ściągnąć.
@up również nie mogę ściągnąć.
Teraz nikt nie ma (ja także) Trove'a na liście gier w Glyphu. Tak samo nie można jeszcze klikać w Play czy cokolwiek w zakładce Store. Po prostu czekają na godzinę otwarcia i zapewne w okolicach będzie można pobrać klienta. Daltego teraz tylko czekamy.
Ostatnio dało się zauważyć polski klub, więc ktokolwiek szuka 'biało-czerwonych' w Trove, napewno ich znajdzie, tylko czytajcie czat globalny.
ja właśnie zassałem, mam Play wszedłem ale Server off
U mnie całkiem z biblioteki zniknął a w ustawieniach jest że mam zainstalowanego
mi sie instaluje wlasnie
Jak narazie gierka spoko tylko sporo bugów po których trzeba robić exit game i znowu Play no ale jakoś dałem rade wbić 5 lvl i zebrać troche śmieci. Nick w grze Blady
Pozdro
Z miłą chęcią zagram z grupą, podajcie ip ts żeby móc wbić wieczorkiem
Też z chęcią zagram. Nick w grze - Blabla
@up siemka!
Mam problem z OpenGL Error. Ktoś potrafi wytłumaczyć mi jak to naprawić ? ))
Wiecie co to są za testy serwera? i kiedy właczą go
Nikt nic nie wie ;/
Też pogram nick Warner90 ale na razie naprawy są