Troy vs Sparta

A ktos moze podac link do pobrania gry ?

http://twelvesky2.vo.llnwd.net/v1/TVSUS20140121.exe

Łapiesz

thx

Ktoś zamierza w to grać zaraz po starcie ? Jeśli tak to z chęcią zagrałbym z kimś, aby mieć jakieś party i jeśli liczebność serwera będzie dopisywać, założyć w późniejszym czasie Polska gildie.

za parenascie minut wbijam na lapka, od razu jak wejde to zaczne sciagac troye, jesli podasz jakiegos ts'a, to wbije jak mi sie sciagnie

A to nie jest ta gra z bg po 100+ ludzi? Czy mi się coś myli? Bodajże był taki bg na statkach co się w koło latało, całkiem fajne pvp było. Przestałem grać z powodu ogromnej ilości bugów.

@Sildu jest to dokładnie ta gra. :)

EDIT:

Dla wszystkich zainteresowanych wspólną grą aktualnie możemy używać tego TSa : 85.236.105.19:12807

wbiłem po stronie troi i 0 ludzi.

@edit 1 osoba ;p

Po stronie Sparty są pojedyńcze osoby.

wbiłem po stronie troi i 0 ludzi.
No niestety gra była dobra gdy pierwszy raz startowała, teraz są o wiele ciekawsze produkcję i jeszcze nie wiadomo czy wydawca nie spartoli sprawy.
No niestety gra była dobra gdy pierwszy raz startowała, teraz są o wiele ciekawsze produkcję i jeszcze nie wiadomo czy wydawca nie spartoli sprawy.

Pogram chwilę i zobaczę ale najlepiej sprawdzić jutro popołudniu/wieczorem

EDIT:Gra działa w miarę płynnie jednak w 2 pierwszych sklepach nie ma żadnych itemów a graczy w Sparcie jest na oko kilkunastu.

Wbiłem 16 lvl, ludzi jest bardzo mało ale mam nadzieje, że jest to spowodowane porą otwarcia gry ;) Zobaczymy za kilka godzin jak to będzie wyglądało :) Gra się przyjemnie, nie ma gwiezdnych wojen i tego nużącego już, chińskiego klimatu.

mam pytanko a na jakiej poczcie robiliscie konta bo mi nie przychodzi zaden kod weryfikacyjny czy cos

@RedHood na Gmailu wszystko zawsze dochodzi na czas :) Opcjonalnie zobacz u siebie w spamie bo mogłeś przeoczyć.

ok juz zakladam na gmailu konto ... ddzieki za pomoc pozdr

niestety na gmaila tez nie dochodzi aktywacja

no masz racje wlasnie sprawdzalem lipa ... ktos moglby nam zalozyc konta i przeslac pasy ? i co ludziska wbijacie na tego ts ? 85.236.105.19:12807

@RedHood

Ja siedzę cały czas ale nikt nie wszedł

Wbijajcie ludzie na Ts aktulanie sobie gramy w lola, ale pozniej moze w troy :P

Ściągnąłem zainstalowałem, grafika nie odrzuca bo jest nawet spoko (nie jestem zbyt wybredny). Jeśli nie będzie dużo ludzi grac potraktuję tą grę jako single player ^^ Pograłem tylko chwilę bo akurat nie mam czasu. Jeśli jakby co jakaś wspólna ga to dopiero moge pograć w tygodniu :) A i Spartaninem jestem :)