Troy vs Sparta

Witam. Przed chwilą zauważyłem, że przyszedł mi mail zawierający info o OBT gry pt. Troy vs Sparta. Nie wiem czemu wcześniej o niej nie słyszałem oO

Łapcie linka do strony, dzisiaj startuje OBT jeśli kogoś interesują takie klimaty :)

http://troy.hungames.net/index.asp

To już przypadkiem nie jest 3ci start tej gry? xD Chyba że o innej mowa :D

No własnie nie wiem czy to nie jest Troy online ale ciężko stwierdzić póki do gry nie można wejść

EDIT: Tak, to jest Troy online ale pod zmienioną nazwą, możliwe też, że inny wydawca(?)

o proszę. Mi się ta gra bardzo podobała, myślę, że i tym razem zawitam do tej starożytnej krainy.

ja rowniez bym pogral a na podany link nie moge wejsc

Mają inspekcje na serwerach dlatego link może nie działać czasami.

Ja już pobieram. Świetne uniwersum , szkoda tylko, że gra nie jest w żaden sposób innowacyjna, ani wtedy ani teraz. Dlatego też się nie utrzymała. Mam nadzieję, że tym razem utrzyma się nieco dłużej.

Hawran, jak wbijesz do gry, moglbys powiedziec ile osob gra? kiedys gralem, bylem w topce i nie wiem dlaczego przestalem ;p

będzie ktoś to streamował? chciałbym zobaczyć zanim zacznę ściągać.

to co moze jakas mala druzynka o 22 ?

pogralbym, ale jesli gra malo osob, to sie nie oplaca, bo te walki pvp 10v10, czy jak to tam bylo, bedzie sie walczylo 2v2 xD

Mógłby mi ktoś podrzucić gameplay, gra mnie zainteresowała ale sam jakoś nie mogę znaleźć, a chciałbym wiedzieć jak to wygląda :(

https://www.youtube.com/watch?v=1YSqLXnD-jU

Łapiesz First Looka

Jasne o 22 się piszę. Jakiś TS ?

nie moge sie zalogowac kur...czatko

A właśnie sprawdziłem. OBT rusza o 6:00 pm czasu EST. Czyli eastern time zone, a obecnie mamy tam 1:45 pm, zatem gra rusza o północy naszego czasu :)

aha ok czyli zapewne jutro rano pogramy :)

wtedy wbije na lapku, zobacze ile gra osob, jesli bedzie malo, po prostu zrezygnuje

Chyba, że będę miał siłę wejść w nocy. Sprawdzę wtedy jak wiele osób gra.

U mnie na Win 8.1 nie działa. Instalator nie chce się uruchomić.