Trybunał Przywoływaczy - Nagrody

Ja zazwyczaj gdy mam trolla i gdy kończymy mecz to daje mu (trollowi) ignora a jak naprawdę zasłuży to reporta i ignora.

" i w ogóle są pępkami świata i przez to nie są przygotowani na porażki czy to w życiu czy to w grze bo przecież moja mama powiedziała mi że jestem najlepszy to w takim razie jestem :)"

Laruk tu jest prawda, a jeszcze dodaj, że jest to jedynak to o matulu! ( nie chcę nikogo obrazić ale widząc w rzeczywistości niektórych takich ludzi to...khem..) >_<

Wiesz.. grałam na rankedach.. Powiem Ci, że bez solidnego teamu lub ludzi, którzy naprawdę potrafią grać i się dogadać to nie pociągniesz choćby nie wiem co.

Ponoć tylko Nordic jest taki, że na każdym niemalże kroku spotyka się "noob'a" lub "feed'era" (chyba, że masz swój team i wiesz kogo na co stać).

Ciekawe czy coś się kiedyś zmieni?

Akurat od jakiegoś czasu West jest gorszy niż Nordic. Duża ilość ludzi uciekła z Nordica "bo polaczki i ruskie" i są plagą na West. Miałem okazje wbić Diamond na obu serwerach i prawda jest taka, że na West jest nawet gorzej.

Akurat od jakiegoś czasu West jest gorszy niż Nordic. Duża ilość ludzi uciekła z Nordica "bo polaczki i ruskie" i są plagą na West. Miałem okazje wbić Diamond na obu serwerach i prawda jest taka, że na West jest nawet gorzej.

Dlatego znajomy po migracji z west na east (za darmo) stwierdził że woli wydać te ~60zł i wrócić na zachód. Taaaak, zdecydowanie mamy gorzej niż na EUNE.

Co ma North america powiedzieć ? Brazylijczycy lub Hiszpanie to tam jest pogromem dobrych graczy , grasz sobie myśląc że wygrasz a tu nagle ukazuje się gościu z Hiszpanii i zaczyna trollować/feedować i śmiać się w jego języku "jajajajajajajajajajaja" więc myślę że na tych wszystkich serwerach znajdziemy jakąś plagę i tego nie da się "usunąć".

Co prawda to prawda. Chyba jedyne co pozostaje to ubolewać i znosić cierpliwie bandę nieogarniętych lub raczej nieumiejętnych graczy. :(

Jest sposób na mniejszą ilość trolli- oni w większości nie umieją grać i są toksycznymi graczami dla innych przez co nie dochodzą zazwyczaj do dużego elo. Musicie wyjść z elo hell i macie spokój :_

Łatwo powiedzieć- trudniej zrobić :)

Up. Tak jak Emiko powiedziała bo pomyśl ilu tych troli jest weźmy na przykład mnie byłem już 2 razy w silver 1 mając 100 punktów i spadałem aż do silver 5 bo dostawało się różnych ludzi czasem ktoś trollował to jeszcze pół biedy bo idzie coś takiego wygrać ale 5v4 lub 5v3 jest już znacznie ciężej bo to nie jest dota 2 że jednym champem możesz się wbić w 4 innych i ich pozabijać a następnie dojechać jeszcze wieże owszem zdarzają się takie sytuacje ale nie jest to takie częste jak w docie (ostatnio 3v5 drow rangerem 46/2/23 wygrana gra)

Pytanie: po co są "trolle", skoro nic im to nie daje? Uprzykrzając grę innym nie wnosi to nic dobrego, a nawet (mając najlepsze statystyki) nie ma się szans na wygranie.

Chyba najlepszym rozwiązaniem jest posiadanie własnej grupy. Choć to też ma swoje plusy i minusy ^.^"

Akurat najlepszym sposobem na trolle to komenda /ignore all. Dużo łatwiej jest wygrać grę jak nie widzisz tego co piszą.

@Laruk - prawda jest taka, że jak ktoś nie umie grać to jest na niskim elo. Dla kogoś, kto naprawdę gra wyższym poziomie te gry są jak CO-OP vs Ai z łatwymi botami. Problemem jest to, że większość ludzi na niskim elo twierdzi, że jest lepsza i "noob teamy" trzymają ich na srebrze, przez co dla kogoś, kto samodzielnie nie potrafi poprowadzić drużyny do zwycięstwa te gry mogą być frustrujące, a żeby to robić musisz naprawdę być lepszy niż inni. Kiedy jeszcze sam byłem w sezonie 1 na niższym elo (1800) mój znajomy powiedział mi, że ja mam w drużynie 4 noobów, a przeciwnik - 5. Od tego czasu wchodze do każdej gry z tym nastawieniem i jestem szczęśliwym posiadaczem platyny z sezonu 2 i diamentu w 3. Jeżeli jesteś na EUNE moge ci pomóc z wybiciem się, obserwować twoje gry, doradzać buildy itp. Nick TotalShrimp.

Ja powiem tak. Co do ludzi którzy biorą co chcą i mają gdzieś co inni biorą to się jeszcze tak zdarza. Ale nawet jak weźmie tego champa to ogarnia granie nim. I nie ma czegoś takiego "top Darius", że on chce Dariusa, nie ważne co weźmie przeciwnik. Po prostu top i już. Nie ma trolli (przynajmniej ja się nie spotykam), że jak ktoś im zabierze lane to płacza i jęczą i zaczynają trollować.

@ProffesorEvil wiesz ja nigdy nie mowiłem że jestem pro mega wymiatacz bo mimo tego że gram już tyle lat (początek pierwszego sezonu) to i tak popełniam błędy czasem niepotrzebnie gonię za fragiem kiedy wiem że mógłbym odpuścić i nie ryzykować poza tym średnio się sprawdzam jako support bo nie kładę wystarczająco dużo wardów. Ale mimo wszystko sądzę że ogarniam większość ról w stopniu zadowalającym. A odnośnie tych noobów to wiesz bywa chociaż tak jak miałem chwilę temu poszedłem jako adc ale już przy wyborze postaci mieliśmy trolla który postanowił że weźmie drugą postać na mida robiłem co mogłem ale niestety vayne jest papierowa na początku i jak nasz kochany troll naffedował akali to potem jak się akali razem z volimisiem na mnie rzuciła to nie było ze mnie co zbierać szczególnie że jeszcze czekali na mnie renekton i lee sin także dobra prowadzisz druzynę do zwycięstwa ładnie wybijasz ale sorry jeśli masz cały team papierowy a przeciwko samych bardzo mobilnych offtanków to raczej marne szanse na wygranie :) (Aczkolwiek i tak pocisnąłem 2 linie aż do inhibitora )

BTW. Wysłałem ci zaproszenie nick Iean

Witam mam pytanie ostatnim czasem odkryłem na stronie lola trybunał przywoływaczy, I pytanie co on daje? są jakieś nagrody?