Ts3 dedykowany dla fanów moba

WITAM CaRLoS z tej Strony :D

Chciałbym poinformować bo pewnie wielu graczy gier "MOBA" którzy szukają ciekawego ts3 na którym można posiedzieć, pogadać, poświdrować jak i zagrać poważny mecz czy nawet STREMOWAĆ .

Ja jestem właścicielem owego ts3 hmmm co tu można powiedzieć aby było szczerze a nie ściemy...

Zacznijmy tak :

IP : ts.lolers.pl

WWW : http://lolers.pl

SLOTY : 225 (rw 25)

Ts jest jak by to powiedzieć świeży, więc nie ma przede wszystkim gimbusiarni i innych niepotrzebnych rzeczy, administracja posiada 16 osób w tym 14 pełnoletnich, a to dobry rekord u mnie mogę zagwarantować przy większej ilości osób VipChanele czy nawet strefę,

oczywiście otwarta rekrutacja na [ NA ] - NewAdmin

SERDECZNIE ZAPRASZAM JAK I CAŁY TEAM LOLERS

Czy dałoby radę zagrać w coś poza grami MOBA? I czy jest jakiś próg wiekowy?

Czy dałoby radę zagrać w coś poza grami MOBA? I czy jest jakiś próg wiekowy?

31.6.70.185:5000 - FORMOZA

Nieograniczona ilość slot'ów, ludzie grają tam w bardzo dużo gier, są w tym dwie ekipy MOBA - LoL i SMITE. 'Próg Wiekowy' Dobre :P Co kogo obchodzi ile masz lat, jeśli potrafisz się zachować to możesz mieć dla mnie i 12 lat.

'

Niema żadnego przedziału lvl i oczywiście można grac w wiele innych gier jak i otrzymać stosowne do tego rangi

dlatego serdecznie zapraszam wszystkich

31.6.70.185:5000 - FORMOZANieograniczona ilość slot'ów, ludzie grają tam w bardzo dużo gier, są w tym dwie ekipy MOBA - LoL i SMITE. 'Próg Wiekowy' Dobre Co kogo obchodzi ile masz lat, jeśli potrafisz się zachować to możesz mieć dla mnie i 12 lat.'

no takich śmiesznych rzeczy nie słyszałem nieograniczona ilość slotów uśmiałem się hahaha

WITAM CaRLoS z tej Strony :D

Chciałbym poinformować bo pewnie wielu graczy gier "MOBA" którzy szukają ciekawego ts3 na którym można posiedzieć, pogadać, poświdrować jak i zagrać poważny mecz czy nawet STREMOWAĆ .

Ja jestem właścicielem owego ts3 hmmm co tu można powiedzieć aby było szczerze a nie ściemy...

Zacznijmy tak :

IP : ts.lolers.pl

WWW : http://lolers.pl

SLOTY : 225 (rw 25)

Ts jest jak by to powiedzieć świeży, więc nie ma przede wszystkim gimbusiarni i innych niepotrzebnych rzeczy, administracja posiada 16 osób w tym 14 pełnoletnich, a to dobry rekord u mnie mogę zagwarantować przy większej ilości osób VipChanele czy nawet strefę,

oczywiście otwarta rekrutacja na [ NA ] - NewAdmin

SERDECZNIE ZAPRASZAM JAK I CAŁY TEAM LOLERS