TSW - Ktoś chętny na grę jeszcze w tym tygodniu? :)

co w ogole w tej grze jest do robienia ? robienie questow to raczej srednio pchanie mmo ? jakies trudne raidy dungi >?? craft open pvp ? jak z populacja bo na twichu prawie nikt nie streamuje a jak jest jakis stream to slabo to wyglada ?

Gra oferuje bardzo wiele i raczej nie jest dla casualowych graczy, dlatego jest mało popularna. Znajdziesz w niej raidy, dungi, PvP i bardzo ciekawą fabułę, moim zdaniem najlepsza gra pod względem fabularnym ;)

P.S jednak malo popularne gry jak tsw odpadaja dla mnie , zycze powodzenia.

https://discord.gg/DVpBnAG

zapraszam na discord ja ogolnie pracuje na nockach ale w ciagu dnia jak najbardziej jestem.

Kurde chętnie bym znów pograł... ale już wszystko zapomniałem co umiałem...

Grałem sporo... mam postać z buildami na dpsa heal i tanka... ale chyba przede wszystkim heal

zaprocie do giildii , co? ;} nick Anaathema

Szukam chętnych do grania w The Secret World od zera. Zależy mi na stałej ekipie chętnych - grających wieczorami od około 20-21 czasem wcześniej :) Wtedy jestem najczęściej dostępny. The Secret World kupiłem jakieś 2 lata temu, ale nie miałem nigdy okazji pograć w większej grupie. Mieszkam po za miastem z którego pochodzę i korzystam ze słabego lapka więc też na nowsze produkcje nie mam co liczyć. The Secret ledwo uciągnie, ale chyba da się grać. Dlatego też wybrałem tą właśnie grę :)

Zapraszam chętnych. Jeżeli znajdą się tacy, ale z jakiegoś powodu gra się znudzi możemy przejść na inną produkcję (o ile mi pójdzie ;)) w tej samej ekipie.