co w ogole w tej grze jest do robienia ? robienie questow to raczej srednio pchanie mmo ? jakies trudne raidy dungi >?? craft open pvp ? jak z populacja bo na twichu prawie nikt nie streamuje a jak jest jakis stream to slabo to wyglada ?
TSW - Ktoś chętny na grę jeszcze w tym tygodniu? :)
Gra oferuje bardzo wiele i raczej nie jest dla casualowych graczy, dlatego jest mało popularna. Znajdziesz w niej raidy, dungi, PvP i bardzo ciekawą fabułę, moim zdaniem najlepsza gra pod względem fabularnym
P.S jednak malo popularne gry jak tsw odpadaja dla mnie , zycze powodzenia.
https://discord.gg/DVpBnAG
zapraszam na discord ja ogolnie pracuje na nockach ale w ciagu dnia jak najbardziej jestem.
Kurde chętnie bym znów pograł... ale już wszystko zapomniałem co umiałem...
Grałem sporo... mam postać z buildami na dpsa heal i tanka... ale chyba przede wszystkim heal
zaprocie do giildii , co? ;} nick Anaathema
Szukam chętnych do grania w The Secret World od zera. Zależy mi na stałej ekipie chętnych - grających wieczorami od około 20-21 czasem wcześniej Wtedy jestem najczęściej dostępny. The Secret World kupiłem jakieś 2 lata temu, ale nie miałem nigdy okazji pograć w większej grupie. Mieszkam po za miastem z którego pochodzę i korzystam ze słabego lapka więc też na nowsze produkcje nie mam co liczyć. The Secret ledwo uciągnie, ale chyba da się grać. Dlatego też wybrałem tą właśnie grę
Zapraszam chętnych. Jeżeli znajdą się tacy, ale z jakiegoś powodu gra się znudzi możemy przejść na inną produkcję (o ile mi pójdzie ;)) w tej samej ekipie.