TSW - Ktoś chętny na grę jeszcze w tym tygodniu? :)

Szukam chętnych do grania w The Secret World od zera. Zależy mi na stałej ekipie chętnych - grających wieczorami od około 20-21 czasem wcześniej :) Wtedy jestem najczęściej dostępny. The Secret World kupiłem jakieś 2 lata temu, ale nie miałem nigdy okazji pograć w większej grupie. Mieszkam po za miastem z którego pochodzę i korzystam ze słabego lapka więc też na nowsze produkcje nie mam co liczyć. The Secret ledwo uciągnie, ale chyba da się grać. Dlatego też wybrałem tą właśnie grę :)

Zapraszam chętnych. Jeżeli znajdą się tacy, ale z jakiegoś powodu gra się znudzi możemy przejść na inną produkcję (o ile mi pójdzie ;)) w tej samej ekipie.

No właśnie zastanawiam się nad kupnem, jest tam spoko rzeczy do roboty w grupie?

Dokładnie nie wiem, ale dla mnie najważniejszy jest klimat i wykonanie misji. A z tego co wiem fabuła jest niezła i misje również. Lepsze niż w niejednej grze dla pojedynczego gracza :)

Chętnie pogram, właśnie kupiłem z bundla bo jest dosłownie za grosze, a gra swoją renomę ma.

Wiele razy podchodziłem do TSW, za każdym razem nudziłem się bo grałem sam, chętnie się przyłączę jeśli jest taka możliwość ;)

Chętnie pogram, z tym że mam już postać. Ale jest ona po przejsciu pierwszej mapy, więc w sumię nie jestem jakiś overpowered i powinienem bez problemu z wami biegać. A jak nie to z przyjemnością dołączę na kolejnej mapie. Uderzać do mnie na pw albo steam :).

Hmm może ktoś ma jakiegoś TS3? Można zacząć już jutro :) Zastanówcie się na jakim serwerze i czy wybieramy wszyscy tę samą frakcję :)

zapraszam na serwer arkadia nick Drajann, polakow mozna spotkac ja tez moge pomoc (ps najwiecej ludzi gra aktualnie na arkadii) ja bede w grze jutro od godziny 7 rano jak co to napiszcie swoje niki na pw albo tez w grze moze mnie zlapiecie to i discorda sie zmontuje to mozna bedzie razem grac:). Jak wyzej napisal kolega ze gra moze sie nudzic tak no niestety jest ale jak sie przejdzie ten moment a mianowicie dojdzie sie do piwerszych epikow to gra sie za***iscie

ps; jak ktos jest nowy i ma podstawke to nie kupujcie kolejnego dodatku (za zrobienie iles misji dostaje sie taka mozliwosc) to powiem co i jak i ktory sie najbardzije oplaca aby miec jak najwiecej odblokowane

Wydaję mi się żeby wybrać tą samą frakcję co byśmy mogli latać wszyscy razem ;) a serwer Arkadia najwięcej Polaków podobno ;) Więc która frakcja? Wydaję mi się że Illuminati była by spoko ;)

No ja mogę bogatymi kokainistami grać :) W sumie mi odpowiada bo pracuje w korpo :)

Frakcje nie mają znaczenia. Można grać mieszanymi, to samo z serwerem. Team można zrobic crossrealm. Jeśli potrzebujecie healera, chętnie pomogę ale nie chce mi się od 0 zaczynać będę grał swoją postacią.

Co do TS to proponuję ts portalu.

niby jest kros realm ale na arkadii najwiecej ludzi idzie spotkac,(jest znaczaca roznica w populacji miedzy arkadia a innymi serwerami) ja gram na iluminati ale jak ktos juz ma postac na innym serwie to nie ma problemu do gildii dodam:) i mozna grac razem

A więc serwer Arkadia gramy Iluminatami. Wczoraj późnym wieczorem testowałem na laptopie :)

Dzisiaj około 20 możemy się zgadać i zacząć :)

hmmm też się chętnie przyłącze :) mam już jakieś 40h gry na koncie chyba ;) ale gra się przyjemnie więc szybko dołączycie. Może jakąś gildiię założymy ? ;)

a wlaśnie, da się jakoś zmienić serwer? bo szkoda by było postać tracic ;)

Jest crossrealm więc do gildii i wspólnej rozgrywki możesz dołączyć będąc na innym serwerze. Jak wrócę z roboty będę dostępny na forum i platformie steam. Dogadamy się co do komunikatora. Może być TS portalu tak jak pisał wcześniej trampek.

Zaraz stworze postac :) Nik Matthew 'Stilion' Earthwood

No to jak, pokój na TS i gramy? :D

Na to by wychodziło :)