Tsw

Czołem! Otóż chcę w końcu zakupić sobie The Secret World, jednak martwie sie o populację. Gdzie gra najwięcej ludzi? Gdzie gra najwięcej polaków itp. Dzięki z góry za wszelką pomoc ;)

Serwer jest jeden, podzielony na kilka "shardów". Grając na Arkadii, na dungi możesz chodzić z ludźmi z Cerberusa.

Została już tylko 1 polska cabal, HoT - http://hot.tswo.pl/ Grają na Arkadii.

Cabal HoT nie przyjmuje kazdego choc to prawda to jest chyba jedyna nadal grajaca gildia. Ogolem jesli potrzebujesz pomocy to moge pomoc Reiiri nick w grze

Populacja nie jest az tak wazna. Liczy sie twoja ekipa z ktora bedziesz gral i za***ista zagadkowa fabula ktora powala klimatem. Bez wujka google nie obejdzie sie w paru questach. Jak cos gre mam od dawna i tez mam ochote pograc i paru moich kumpli tez. Jak cos pw.

Pytanko gra w tą grę ktoś jeszcze z tego forum ? bo tak samemu to troche lipa:( jesli gtoś gra a miałby ochote pograć razem to prosiłbym o pw albo wispa na postac w grze Drajan

Czołem! Otóż chcę w końcu zakupić sobie The Secret World, jednak martwie sie o populację. Gdzie gra najwięcej ludzi? Gdzie gra najwięcej polaków itp. Dzięki z góry za wszelką pomoc ;)