1. Steam: Bot Vaas (srebro 4), forum: Goopeh
2. Steam: Aqussin(srebro 5), forum Aqussin
3 Steam CptGoo (srebro 4), forum: CptGoo
4. Steam WinnYo (srebro 2), forum: WinnYo
5. Steam: Ninjturtel (srebro 4), forum: NinjTurtell
1. Steam: Bot Vaas (srebro 4), forum: Goopeh
2. Steam: Aqussin(srebro 5), forum Aqussin
3 Steam CptGoo (srebro 4), forum: CptGoo
4. Steam WinnYo (srebro 2), forum: WinnYo
5. Steam: Ninjturtel (srebro 4), forum: NinjTurtell
Steam: Inkysan
Poziom: średnio-zaawansowany.
Czytajcie ludzie... Zapisy do: 24.09.2014
1. Steam: Krzysztof Jerzyna Ze Szczecina , forum: RaVeN
2. Steam: D10S , forum: deseimt2
3. Steam: Heya , forum: Heya
4. Steam: better than butter , forum: goferer
5. Steam: Reg, forum: Reg
1. Steam: Krzysztof Jerzyna Ze Szczecina , forum: RaVeN2. Steam: D10S , forum: desei3. Steam: Heya , forum: Heya4. Steam: better than butter , forum: goferer5. Steam: Reg, forum: Reg
Tak o 2 dni za późno.
Jeśli ma się team a twoi koledzy z teamu nie maja konta na forum to źle?
Zróbcie jakiś reboot tego turnieju,z newsem na głównej.Tylu chętnych było,a zapisało się tak mało osób.
Turniej bedzie w 1 weekend października czy w 2 weekend października?
Witajcie, zapisy od tej pory są już zamknięte. Mamy na ten moment 11 drużyn. Jako organizator rezerwuje jeszcze miejsce na dwa teamy moich znajomych, nie wiem czy będą mieli czas by wziąć udział więc jeszcze ich oficjalnie nie dodałem do turnieju.
Poniżej lista uformowanych drużyn (pierwszy wiersz to nazwa teamu losowa w przypadku teamów formowanych przez nas oraz teamów, które nie podały nazwy ):
W razie pytań / błędów w zespołach piszcie do mnie lub do Salka (Salek)
Czas trwania turnieju 10-12 w godzinach po 17:00. Cały ladder w raz z danymi dostępowymi do serwera i terminarzem rozgrywek pojawi się w tym temacie w ciągu tygodnia.
Pozdrawiam!
Witam. Mam pytanie do organizatora, a mianowicie czy będziemy mogli zastąpić jednego z członków zespołu który nie będzie dostępny akurat tego dnia( 10 października )? Ponieważ dzisiaj własnie się dowiedziałem ze jeden z członków drużyny nie będzie mógł zagrać tego dnia. Proszę o szybka odpowiedz.
hmm nie można tak w piątek zrobić po 19 ? bo nie wiem czy dam rade (kurs na prawko)
Nie zdążyłem, szkoda, może załapię się na następny :/
Steam: Prestige5 Poziom: Średnio-zaawansowany
steamcommunity.com/id/prestige5
Cały ladder w raz z danymi dostępowymi do serwera i terminarzem rozgrywek pojawi się w tym temacie w ciągu tygodnia.Pozdrawiam!
Tak jakby tydzień upływa a o ladderach i terminach meczy ani słowa.
O jesteśmy już w 2 rundzie Good Job Team
wtf jak to możliwe że moj team (Volcano) jest w 2 rundzie jak my nawet nie gralismy xD?
Maldirius to są wolne losy.
Mam pytanko ponieważ chciałem jakoś się dogadać z reszta mojej drużyny ale 3 z nich nie logowali sie na forum od września 20.... Co w takim razie mam zrobić ? (4 osoby nie mogę wogle znalesc)