@up moge grać z tobą a przynajmniej spróbować. wpisywałem się ale nie dostałem od nikogo żadnego info. http://steamcommunity.com/id/gawizz/
Turniej CS:GO #1 - Zapisy
@up
Witajcie, zapisy od tej pory są już zamknięte. Mamy na ten moment 11 drużyn. Jako organizator rezerwuje jeszcze miejsce na dwa teamy moich znajomych, nie wiem czy będą mieli czas by wziąć udział więc jeszcze ich oficjalnie nie dodałem do turnieju. Poniżej lista uformowanych drużyn (pierwszy wiersz to nazwa teamu losowa w przypadku teamów formowanych przez nas oraz teamów, które nie podały nazwy ):Turniej MMORPG.org.pl CS GO 1 Google Sheets.pngW razie pytań / błędów w zespołach piszcie do mnie lub do Salka (Salek)Czas trwania turnieju 10-12 w godzinach po 17:00. Cały ladder w raz z danymi dostępowymi do serwera i terminarzem rozgrywek pojawi się w tym temacie w ciągu tygodnia.Pozdrawiam!
Ty już masz swój team patrz HORDE
mevaros14/bowlow o nicku Kaszanka na forum ostatni logował się 27 września, proszę o zmianę jeśli się da.
Co do teamu HORDE... 3 w ogóle nie wyszukuje.
@edit 2 nie wyszukuje.
Bo to są nicki ze steam a nie forum.
@UP no właśnie. nie ma takich ludzi na steam
Widze ze coś nie wypaliło jak narazie... Duzo osób które się zapisały zrobiły sobie konta tylko dla tego konkursu a ze trochę to trwało to już o tym zapomnieli albo po prostu maja to w d*pie, 50% zawodników nie logowało się od 20-25 września i nie ma z nimi kontaktu. Moj team właściwie nie istnieje bo tylko ja jestem online... Moja propozycja to przeniesienie zawodów i zrobienie ponownych zapisów...
Albo za przeproszeniem wypieprzenie tych co znikneli i posklejanie nowych teamów z tych którzy zostali.
Gdzie jest k**wa team 'Illustrious' ??

~Leman
Proszę o podanie informacji czy wogole bedzie to jutro rozgrywane?
@up Wystarczy dokładnie przejrzeć strony tematu na str 3, 2 dni temu admin dodał tabele z drużynami, więc raczej tak wszystko będzie jutro "odgrywane"
Zapomniałem o turnieju i przestałem śledzić temat, więc nie wiem. Będzie w końcu stream i caster?
Jest problem. 1 zawodnik, fifi, nie gra. Z 2 jeszcze nie udało mi się skontaktować
Ja nie dam rady grać w ten weekend
ja tego nie widze. dziś mają być mecze o 18 a połowy na pewno nie będzie.
Według mnie rekrutacja zostła źle przeprowadzona. Zamast pojedyńczych osób powinny się zgłaszać całe zrobione drużyny. Może po prostu przełożyć turniej na początek listopada lecz tym razem niech tylko całe drużyny się zgłaszają.
Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie? Zapisywałem się jeszcze na 1 stronie, ale nie zostałem przyjęty. Dlaczego?
Prestige, wcześniej trzeba było zakomunikować błąd. Generalnie turniej raczej nie dojdzie do skutku bo zbyt wiele osób się zapisało i teraz nie pamiętają o tym nawet.
Jakby się jednak ktoś zebrał to gra może się odbyć na serwerze:
h.1s1k.pl:27240 // haslo: mmorpgorgpl
Turniej najprawpodobniej zostanie przeniesiony, bo ja dzisiaj nawet nie mogę nadzorować przebiegu meczów.
Jakby jednak się stawiły dwie całe drużyny to zróbcie SSa z wynikiem.
Podstawowym problemem jest to, że każdy kto się zgłosił winien być dodawany od razu przez osobę nadzorującą turniej na Steam, co by przypomnieć ale i mieć pogląd na zgłoszenia. Niezbyt cieszy mnie fakt przesunięcia turnieju, ale mam nadzieje , że uda się podejść do sprawy profesjonalniej, bardziej ją nagłośnić i zrobić porządny turniej.
Za słabo zorganizowane. Powinniście zrobić grupę na steam z wszystkimi informacjami, dodać listę rezerwowych itd itp