Turniej league of legends w forumle 3 vs 3 east edition

06701471076968524013.jpg

Witam , wraz z administratorami kilku sporych serwerów team speak 3 organizujemy w tym roku turniej League of Legends w formule 3 vs 3 na serwerze East. W związku z tym zapraszam was do wspólnej zabawy.

Aby wziąć udział w naszym Turnieju prosimy:

* Wysłać zgłoszenie według wzoru zamieszczonego poniżej na wybrany e-mail :

Komar - pankomar@gmail.com

lub

Caday - xcadaj@gmail.com

wzór:

-Nazwa drużyny : Bardzo Dobrze Gramy

-Tag drużyny : BDG

-Nicki graczy z League of Legends (odzielone przecinkiem) : Mistrz , Bordowy , Skarpeta ,

-Nick gracza rezerwowego ( dowolne, maxymalnie 1 gracz ) : Dudek

-Nick Leader'a drużyny : Mistrz

-E-mail Leader'a drużyny : Mistrz@gmail.com

Jeśli wasze podanie będzie zgodne z powyższym wzorem to wyznaczeni do tego celu administratorzy prześlą wam zwrotną wiadomośc e-mail że wszystko jest w porządku , prosimy o cierpliwość ponieważ to też TYLKO ludzie

:P

WYSYŁANIE PODAŃ TRWA DO KOŃCA MAJA (31 WŁĄCZNIE )

Turniej organizujemy już trzeci raz , za każdym razem jest on w 100 % BEZPŁATNY i nie wymaga od użytkowników żadnego wkładu własnego (oprocz gry oczywiśćie

:D)

DLA ZAINTERESOWANYCH GŁĘBSZĄ LEKTURĄ UMIESZCZAM REGULAMIN TURNIEJU

Regulamin turnieju League of Legends w formule 3 vs 3 :

1.W turnieju moga wziaść udział tylko wcześniej zarejetrowane/ wpisane składy .

a).Wpisane podanie musi być zgodne ze wzorem umieszczonym w temacie .

b ).W turnieju nie moga wziąść udziału osoby o innym nickname niż ten wpisany w podaniu.

c).Nicki graczy podane w podaniu musze się zgadzać z tymi z League of Legends

2.Drużyny mają czas na zapis do końca aktualnego miesąca (w tym przypadku do 31 maja włącznie )

3.Każdy gracz w druzynie musi posiadać maksymalny poziom ( 30 ).

4.Rozgrywki będa odbywały się na mapie The Twisted Treeline.

5.Drużyny będa rywalizowac w trybie Custom Draft.

6.Maksymalna ilosć graczy w zapisanym zespole wynosi 4 ( 3 aktywnych + 1 mozliwy na zmiane ).

7.Posiadanie jednego dodatkowego zawodnika nie jest wymagane ale dopuszczalne.

8.Każda druzyna musi posiadać własną unikalna nazwę + tag w postaći 3 znaków ( przykładowo skład " Zawsze dobrze gramy " może posiadać tag " ZDG")

9.Drużyny w zależnośći od zainteresowania turniejem zostaną podzielone na Grupy o pod nazwach "A","B","C","D" i tak dalej , w każdej grupie znajdować się będą 4 drużyny.

10.Przydzelanie drużyn do danych grup odbędzie się losowo.

11.Gracze z rywalizujących drużyn mają zawsze 3 dni kończące tydzien na rozegranie meczu ( piątek , sobota , niedziela )

12.W przypadku nie rozegrania meczu w terminie bez konkretnych powodów następuję umówiona dogrywka , wygrana walkowerem lub dyskfalifikacja.

13.Drużyna która nie odpowiada na wiadomosci przeciwnej , i unika gry zostanie upomniana a w koniecznosci zdyskfalifikowana .

14.Zwycięstwo należy udokumentować poprzez wysłanie zrzutu ekranu z końcową tabelą na podany przez organizatorow adres e-mail.

15.Osoba odpowiedzialna za uzupełnianie tabeli wyników, zakceptuje zwycięstwo danej drużyny dopiero po otrzymaniu zrzutu ekranu .

16.Brak zrzutów ekranu jest rownoważny z niejasnym wynikiem co skutkuję dogrywką bądz dyskfalifikacją z turnieju.

17.Gracze biorący udział w turnieju są zobowiązani do przestarzegania powyższego regulaminu.

Wszystkie prawa zastrzeżone

LICZĘ NA TUTEJSZĄ SPOŁECZNOŚĆ LEAGUE OF LEGENDS I NA WYROZUMIAŁOSĆ SERWISU MMORPG.ORG.PL PONIEWAŻ EVENTY TAKIE JAK TEN POMAGAJĄ WZMACNIAĆ POLSKĄ SCENĘ E-SPORTU

z poważaniem : Kamil ( Komar ) , Kacper ( Caday )

Fajnie a czy ja bd mógł dostać liste druzyn rozgrywki i kto wygra? Zastanawiam sie czy nie zrobic stronki z zakladami:)

Kiedy zamkniemy liste zapisów ( koniec maja ) do wglądu będzie dostepna lista druzyn

Ok dzieki :)

Jaki to ma sens jak nie ma nagród o.o.

Za 1 miesjce przewidziane są nagrody , ich pula będzie zależała od ilosci uczestników. Nie wspomniałem o tym w pośćie bo narazie zbieramy chętnych. Myślę jednak że to nie nagrody a zabawa przyciągnie ludzi .

@UP Powiem tak: :D

Edit : do wygrania punkty RP .

W jakich dniach będą mecze ?

Pierwsze mecze fazy grupowej 7,8,9 czerwca ( piątek sobota niedziela)

Ok, dzięki za info, czekam na bracket :)

EDIT:

Będzie turniejowy stream ?

Niestety nie planujemy uruchomić turniejowego stream-a , Bracket pojawi się jutro w godzinach wieczornych na naszej stronie internetowej , której adres liderzy otrzymają drogą e-mial .

Btw. Wysłałem wczoraj wszystko żeby się zapisać, ale nie otrzymałem odp. Mam nadzieję, że i tak team zostanie normalnie dodany ;) ?

Wszystkie drużyny które dostarczyły poprawne podania na adresy e-mail do godziny 00:00 dnia 31 maja zostały zakwalifikowane . Informacje na temat formuły + bracket , tak jak już pisałem, pojawi się dziś w godzinach wieczornych .

Ekhm, a nie do godziny 00:00 dnia 1czerwca?

Wszystko zależny od tego czy traktujemy północ jako początek czy koniec tak czy inaczej , myślę że wszyscy się domyślili o co chodzi .

okey, czekam na turniej :P

Wrzucam turniejowy line-up , każdy z liderów otrzyma go dodatkowo za 2-3 godziny na e-mail . Pozdrawiam i życzę sukcesów ;)

5893d6f397.jpg

Hej, mam kilka pytań, myślę, że prawie każdy team jest już po 1 meczu, proponowałbym zwiększenie częstotliwości spotkań, na przykład 2 spotkania na tydzień, bo jak wiemy w takim tempie będziemy to ciągnąć bardzo długo, myślę, że każdy team, który gra ze sobą rankedy 3v3 znalazłby czas na te 2 spotkania tygodniowo :). Chciałbym również prosić o rozpisanie nagród za 1-3 miejsce, ile RP za 1 miejsce, drugie etc :)

Hej, postanowiłem wyrazić swoje zdanie na temat turnieju :) . Pierwszy i drugi etap przebiegały sprawnie, bez zbędnego pieprzenia itp. W etapie poprzedzającym finał znalazły się 4 drużyny, miały przejść dwie z największą ilością wygranych, ponieważ mecze miały odbywać się na zasadzie każdy z każdym. Zostały 3 drużyny z 2W1L, w tym drużyna organizatora, więc powinniśmy rozegrać dogrywkę między tymi 3 drużynami. Niestety od 2 tygodni drużyna, której kapitanem jest organizator turnieju utrudnia kontakt, turniej zakończony powinien być w zeszły weekend niestety od 2 tygodni nie da się skontaktować z Cadayem. Każda inna drużyna, która utrudniałaby kontakt zostałaby zdyskwalifikowana, ale przecież z tym teamem tak się nie stanie. W każdym razie nie polecam turniejów organizowanych przez Cadaya w przyszłości, pełen brak profesjonalizmu, a my wciąż czekamy na 'dogrywki' bądź mecz mojej drużyny przeciwko drużynie Vermissa (Ponieważ doszliśmy do wniosku, że powinno tak być, gdyż Caday nie może rozgegrać żadnego meczu od 2 tygodni) . Pozdrawiam, kapitan teamu Bondziorno ;)