Turniej LOL'a EU Nordic&East. Do wygrania Rioty

Witajcie przywołwacze!

Niektórzy może nas kojarzą, mieliśmy więcej przeciwników niż zwolenników. Na początku zarzucano nam brak domen, nagród, itd. My konsekwentnie dążyliśmy do celu- dostarczania wam rozrywki. Ale dość o nas, to Wy tworzycie esport A więc tak:

Otrzymaliśmy Rioty które mogą należeć do was!

Wystarczy 1. zarejestrować się na stronie, 2. zapisać do turnieju, 3. Pokazać ducha walki 4. Pokonać przeciwników

Więc na co czekacie?!

mamy €40 RP do rozdania + skórki dla najlepszych!

To nie ściema! Działamy nie od dziś i mimo wielu starań w końcu udało nam się zadbać o to co tak bardzo lubicie! NAGRODY!

Oczywiście dziękujemy Riotowi za docenienie naszych starań i pomoc w rozwoju serwisu.

Wiecej informacji na lol-turnieje.eu

Do zobaczenia!

po 40€ dla każdego członka czyli 5x 40€ + skorki dla kazdego?

widze że lepiej to wygląda niż wcześniej...

Nikt nie mówi o 40€ dla każdego członka, 40 łącznie, dokładna specyfikacja na stronie. //40 łącznie licząc na jednego gracza z każdego zespołu pozycji 1-4 :)

1st place: €15 RP + Triumphant Ryze + Champion Skin Bundle (whatever the next release will be) per player

2nd place: €15 RP

3rd place: €10 RP

4th place: €5 RP per player

Treść z maila od Riotu, Oczywiscie wszystko 'per player' bo pytałem :)

Macie podobne zasady jak na Uniwersytecie w Olsztynie gdzie organizują 18.03.2012r turniej studencki i bierze tam udział ekipa mojego brata. Jest kilka grup a w grupie po cztery osoby itp. I nagrody są w 100% takie same.

@HisGhostInTheFoG Na UWM'ie taki turniej robią ? :) Studiowałem tam :)

Tak robią i takie same nagrody i tak naprawde bez żadnego wysiłku dostali rekomendacje od Riot'u i w tej chwili jest ok 40 zespołów ale do grupy pucharowej przechodzi tylko 20.Nie będę ukrywał ale mój brat strasznie kosi w LoL'a(nie chwaląc się)i czekał właśnie na taki turniej aby się sprawdzić z innymi osobami z którymi jeszcze nie grał. Dzięki takim turniejom sprawdzasz swoje umiejętności no i przede wszystkim sprawdzenie organizacji drużyny. Ja ze swoją ekipą zapisze się na ten turniej ale mam dylemat bo jest nas 9 i kogo wybrać:P

Nagrody są identyczne ponieważ są to pakiety od Riotu przyznawane organizatorom. Głównie przyznawane na lany jednak nam się udało.

@ HisGhostInTheFoG dobrze mówisz, celem jest po 1 sprawdzenie swojego zespołu w konfrontacji z innymi, to już nie premade ;) A myślę że nagrody to dodatkowa zachęta. Jeśli jest was 9 proponuje znalezc 10tego i zrobic 2 zespoly :D. Przypominam ze jest turniej marcowy oraz kwietniowy o czym mozna przeczytać na stronie.

A kiedy ten turniej startuje ? Nie znalazlem daty rozpoczecia nigdzie

jeśli chodzi o turniej planowany start jest/był na przyszły tydzień, w sumie na TEN tydzień, lecz zespoły wolno się zapisują. Turniej majowy zaczniemy gdy tylko zbierze się 8 zespołów. przypominam że w tym turnieju nie ma nagród jest jedynie możliwość wygrania wilczego biletu który automatycznie przenosi zespół do fazy ćwierćfinałowej w turnieju o RP [który odbędzie się już w kwietniu], co daje zespołowi dużą przewagę(pomija fazę grupową)

Jeśli chodzi o turniej kwietniowy zapisy ruszaja od 8 kwietnia i turniej rusza w momencie zapisania się 16 drużyn.

Witajcie przywołwacze!

Niektórzy może nas kojarzą, mieliśmy więcej przeciwników niż zwolenników. Na początku zarzucano nam brak domen, nagród, itd. My konsekwentnie dążyliśmy do celu- dostarczania wam rozrywki. Ale dość o nas, to Wy tworzycie esport A więc tak:

Otrzymaliśmy Rioty które mogą należeć do was!

Wystarczy 1. zarejestrować się na stronie, 2. zapisać do turnieju, 3. Pokazać ducha walki 4. Pokonać przeciwników

Więc na co czekacie?!

mamy €40 RP do rozdania + skórki dla najlepszych!

To nie ściema! Działamy nie od dziś i mimo wielu starań w końcu udało nam się zadbać o to co tak bardzo lubicie! NAGRODY!

Oczywiście dziękujemy Riotowi za docenienie naszych starań i pomoc w rozwoju serwisu.

Wiecej informacji na lol-turnieje.eu

Do zobaczenia!