Wg. Mnie, jeśli będzie drzewko takie jak na turnieju w lolu, to mogłyby być streamy już od ćwierćfinałów. Chociaż trzeba wziąć pod uwagę, że ktoś może podpowiadać graczom podczas gry, gdzie kto co idzie. Wiadomo, kumpel gra, to inny ogląda i mówi, gdzie gank, ward czy coś.
Chyba że mówię idiotyzmy, z racji tego, że są te 3 min opóźnienia, o których zapomniałem pisząc poprzedni tekst.
Turniej mmorpg.org.pl, 5v5
Z tego co wiem można i na twitchu i na hitboxie ustawić manualnie jak duże ma być opóźnienie.
3 minuty to imho za mało. Oczywiście wardów nie widać, ale timery na jungle - jak najbardziej... A wiedza o tym kiedy ma być kolejny smok jest jednak dość istotna.
3 minuty to najbardziej optymalny czas jaki moze byc, nie róbmy paranoi, jak grasz to nie masz czasu sprawdzac streama bo stracisz więcej niż zyskasz, chyba ze w miedzyczasie jak jestes martwy, chociaz w takiej sytuacji to nic Ci nie pomoze ;D
W gruncie rzeczy masz rację - o ile nie jest możliwe wyłączenie spectate'owania meczu przez innych graczy, to większa liczba niż 3 min nie ma najmniejszego sensu.
(Na marginesie... Wiesz, że można podpiąć drugi monitor do kompa, prawda?)
wiesz ze nawet na oficjalnym turnieju mistrzostw polski nie było nic w regulaminie o obowiazkowym opóźnieniu jezeli chcesz streamowach? zauwaz ze mozesz miec dostep do wizji kogos innego tylko i wylacznie jezeli masz go w znajomych i wtedy bedziesz go spectowac z innego konta, myslisz ze kazdy Cie zaprosi na twoje drugie konto do listy znajomych zebys mogl pospektejtowac i mieć łatwiej?
prosze cie... nie chce Cie obrażać ale naprawde piszesz jakbys niezabardzo wiedział o czym, albo czuł ze kazdy chce spiskowac przeciwko twojej druzynie na kazdym kroku (co w sumie jest niemozliwe)
edit: no i jezeli martwisz sie ze ktos obczai Twoj stream, co za problem go nie wysłać przeciwnikom? nie muszą wiedzieć że streamujesz, chyba ze ustawiasz opóźnienie 0 i wysylasz im link, wtedy faktycznie mozesz sie martwić... ale to raczej wersja dla idiotów
100.000 $ stykłoby.
Moj team gotowy.Dajcie to na główną
A kiedy miałby być owy turniej ?
To może żeby ułatwić liczenie piszcie czy macie team czy poszukujecie.A tym którym brakuje np 1 osoby niech tez dadzą info.
Mój team gotów
A kiedy miałby być owy turniej ?
wstępnie myślimy o przełomie semestrów akademickich, bo ze względu na liczbę studentów w składzie trudno będzie nam znaleźć większą liczbę czasu na dobre ogarnięcie turnieju Macie zatem spokojnie trochę czasu na przygotowanie się do turnieju, sklejenie w całość drużyn, itp. O szczegółach w przyszłości z wyprzedzeniem oczywiście będziemy informować.
Ja tam w dalszym ciągu nie jestem w drużynie więc jak ktoś chciał by agresywnego junglera to zapraszam na pw.
Ja nie mam konta na nordicu, może wybiję lvl do tego czasu. Jednak nic nie obiecuję.
Jeżeli ktoś przygarnął by mnie do teamu, to jestem chętny - gold 5 + debilny nick rodem dziecka z gimby. Mogę grać wszędzie, ale na supporcie i jungli jestem słabiak. Głównie gram adc. Jeżeli ktoś byłby chętny mnie przygarnąć piszcie pw.
Jak najbardziej za! Świetny pomysł czekam na zapisy.
Czy znaleźliby się chętni na tego typu przedsięwzięcie?
Jakich nagród byście oczekiwali po za oczywistymi (rp, skiny, paysafe cardy)?
Czy powiedzielibyscie o turnieju znajomym?