Turniej w Warsow to i mozna klan zalozyc

Dzień dobry związane to jest z turniejem jak i jest turniej to może Administrator forum nie nalegam ale mógł by założyc clan

A i nie prosze o jakis głupich komentarzy np.żal czy cos

Chce sie zapytac administratora

Myślę, że można sobie pogrywać w Warsowa w tym towarzystwie, który się mam nadzieje wykrystalizuje, ale jeżeli chodzi o grę klanową to w ESL gra się tylko 2v2 instagib z tego co widzę.

Jak będą chętni to nie ma problemu, nOOb power!

a ja mysle ze po tym turnieju nie bedzie grac okolo 3/4 osob, chca po prostu zdobyc range na forum...takie moje zdanie :)

a co do klanu moim zdaniem nie potrzebne i tak gram tylko ze znajomymi z tego forum wiec na nic mi sie to przyda.

Ta, na pewno 3/4 chce zdobyc range -.-.

A po drugie, nie koniecznie klan, ale takie coś wiecej niz zwykla ekipa ;)

For FUN! :D

ta gra jest taka lipna ze tylko co przyciaga to zagranie z duza iloscia polakow i wygranie rangi

No dobra chce zobaczyc ile ludzi bedzie gralo po turnieju :) stawiam na 2-3

Ja biorę udział w turnieju 4Fun a nie dla jakieś rangi, a po turnieju będę grał ale też 4Fun :D

Ja tam odpadam, ta gra mnie zabija, zupelnie do mnie nie trafila. Juz nie chodzi o to, ze mnie wszyscy klepia jak chca, bo dla przykladu, kiedy gralem w takiego Quake, to tez dostawalem baty, ale tam az chcialo sie cwiczyc, aby byc lepszym. A tu? Sam nie wiem, jakos do mnie nie trafilo i tyle. Sprawdze jeszcze instagib, bo uwielbiam ten tryb i musze zobaczyc w Warsow, bo moze zrobili go dobrze.

Ja tam odpadam, ta gra mnie zabija, zupelnie do mnie nie trafila. Juz nie chodzi o to, ze mnie wszyscy klepia jak chca, bo dla przykladu, kiedy gralem w takiego Quake, to tez dostawalem baty, ale tam az chcialo sie cwiczyc, aby byc lepszym. A tu? Sam nie wiem, jakos do mnie nie trafilo i tyle. Sprawdze jeszcze instagib, bo uwielbiam ten tryb i musze zobaczyc w Warsow, bo moze zrobili go dobrze.

instagib jest taki sredni, mozna robic fajne rocket jumpy, wczoraj gralem 3mapki instant z Yangle i w porownaniu do insta z UT to taki sredniak.

no i ten ciagly spam PPM + Spacja...

Ja juz mowilem quake 3 10000 razy lepszy od tego, tutaj te skakanie to po prostu...szkoda slow ;P

To skakanie jest za***iste, prawie jak w mirror edge, lol XD

Ono jest bez sensu no ale cos musieli dodac od siebie po skopiowaniu quake'a :D no i sie narobili

Dobrze wiec nikt nie chce prosze moderatora o zakmniecie tematu

Dzień dobry związane to jest z turniejem jak i jest turniej to może Administrator forum nie nalegam ale mógł by założyc clan

A i nie prosze o jakis głupich komentarzy np.żal czy cos

Chce sie zapytac administratora