[Tutorial]Szybki lvl up 32-40

Hej, wpadłem na pomysł nagrania kilku poradników dotyczących expa ale także ciekawych zajęć i sposobów na zarobek w DN.

Chciałbym też żeby oprócz fanpage na FB coś się znalazło po Polsku o tej grze

tongue.png

Na początek najszybsza znana mi jeszcze z 40lvl cup SEA metoda expienia między lvlami 32-40

Nagranie mojego głosu jest bardzo słabe z winy mikrofonu, bo jak każdy szanujący się no-life nie mam czasu żeby kupić mikrofon i gadam do... słuchawki

Jeżeli interesuje was taka forma poradników mogę zainwestować w mikrofon i bardziej się przyłożyć bo mam jeszcze kilka pomysłów a zapewne niewielu z was wie

jak się uprawia rośliny, gotuje, łowi, robi suffixy, zdobywa Spark'i i inne ciekawe "sprawy".

http://www.youtube.com/watch?v=8lUNd97ZhOo

Co o tym sądzicie? Ujdzie w tłumie?

BARDZO FAJNE! za***iście się ciebie słucha, a sam filmik zachęcił mnie do gry dn, wielki szacun za to, że starasz się coś zrobić by lepiej nam, polaczkom, się grało!

Ogólnie całokształt spoko.

Do poprawki : Intro, troszkę ciszej muzyka, przy czym głośniej mikrofon.

Bardzo się cieszę że przynajmniej na początku wpadło kilka ciepłych słów, nad intro oczywiście popracuję :)

A ja zapytam przy okazji :)

Czy gra jest "true" f2p czy nie koniecznie??

90% f2p, w Item Shop znajdziesz tylko kostiumy/pety/wierzchowce ale i paczki nieco ułatwiające grę początkującym.

Wszystko to jednak (poza ostatnim) można nabyć w grze :)

90% f2p, w Item Shop znajdziesz tylko kostiumy/pety/wierzchowce ale i paczki nieco ułatwiające grę początkującym.Wszystko to jednak (poza ostatnim) można nabyć w grze

Jestem początkujący i chciałbym się dowiedzieć jak nabyć peta w grze skoro powiedziałeś że sie da.

No wlasnie z shopu ;p

No niestety peta nie da się w grze kupić, ponieważ przedmioty Item Shopu wykupione permanentnie są możliwe do odsprzedania w grze a pet jest dostępny maksymalnie 30 dni.

No niestety peta nie da się w grze kupić, ponieważ przedmioty Item Shopu wykupione permanentnie są możliwe do odsprzedania w grze a pet jest dostępny maksymalnie 30 dni.

ale zawsze można kupić itemek na revive peta :D

Hej, wpadłem na pomysł nagrania kilku poradników dotyczących expa ale także ciekawych zajęć i sposobów na zarobek w DN.

Chciałbym też żeby oprócz fanpage na FB coś się znalazło po Polsku o tej grze

tongue.png

Na początek najszybsza znana mi jeszcze z 40lvl cup SEA metoda expienia między lvlami 32-40

Nagranie mojego głosu jest bardzo słabe z winy mikrofonu, bo jak każdy szanujący się no-life nie mam czasu żeby kupić mikrofon i gadam do... słuchawki

Jeżeli interesuje was taka forma poradników mogę zainwestować w mikrofon i bardziej się przyłożyć bo mam jeszcze kilka pomysłów a zapewne niewielu z was wie

jak się uprawia rośliny, gotuje, łowi, robi suffixy, zdobywa Spark'i i inne ciekawe "sprawy".

http://www.youtube.com/watch?v=8lUNd97ZhOo

Co o tym sądzicie? Ujdzie w tłumie?