TwelveSky 2

Witam.

Nic nigdzie nie moglem znalesc, wiec zakladam temat.

-Czy zna ktos dokladna date Open Bety?

-Jesli ktos gral, jaka jest w tej grze Grafika

Czy ktos cos slyszal, widzial, gral

Itp prosze sie wypowiadac

Ja widziałem tylko filmiki na jołtjubie i szczerze powiedziawszy to samo co jedynka z tym że grafa troche lepsza. Ja sie raczej tą grą nie zachwyce......

Nie tylko grafika ale też skille, ubranka i bronie. :rolleyes:

Doszło aż prawie 1GB. Jedynka ma 1,06GB a dwójka ma 1,9GB czyli na pewno coś doszło. :rolleyes:

ciekawie czy w tej grze bedzie mozna bic z z Fistow, Stylem "kung fu" jak w 9Dragons lub 12sky

No w końcu jest to druga część 12sky więc dużo rzeczy będzie z 12sky jedynki. Byle żeby opłacało się czekać.

Da ktos stronke glowna bo mam keya

http://www.12sky2.com/

ŻAL nie umiesz znalesc glownej stront do twelve sky 2?

ps. skad masz keya?

Ridik, na stronie glownej w dziale clanow nic niema o fistach, typy broni to: Blade, Dual Blades, Lute itp

Lol zal?Bo nie umniem znalesc strony glownej? Mi jest bardziej zal ciebie. PS:Co znaczy stront

Czemu tobie jest zal mnie? :o

Kazdy rozgarniety czlowiek znajdzie stronke glowna do gry w max 2 min.

poprostu jestes noobem, uswiadom to "Se"

@Landryna i Wenth

2.7. Pisanie nie na temat czyli potocznie zwany 'OffTop' będzie usuwany. Osoba nagminnie OffTopująca będzie karana ostrzeżeniem.

@Topic

Z tego co wiem to nie ma jeszcze konkretnej daty wprowadzenia OB.

Tzn wyczytałem że open beta miała wystartować 23 lutego ale jak widać nic z tego.

Cocher z tego co ja wiem to 23 lutego miala ruszyc Closet Beta :) i ruszyla, trzeba miec key zeby pograc...

Ja na temat tej gry nie wiem za wiele, widać temu gościowi (Klik) się trochę powaliło :)

Czemu tobie jest zal mnie? Kazdy rozgarniety czlowiek znajdzie stronke glowna do gry w max 2 min.poprostu jestes noobem, uswiadom to "Se"

A co cie to obchodzi ze poprosilem o linka? Nikt cie o to nie prosil uswiadom "Se" Ps:Dzieki za linka

Witam.

Nic nigdzie nie moglem znalesc, wiec zakladam temat.

-Czy zna ktos dokladna date Open Bety?

-Jesli ktos gral, jaka jest w tej grze Grafika

Czy ktos cos slyszal, widzial, gral

Itp prosze sie wypowiadac