Witam.
Nic nigdzie nie moglem znalesc, wiec zakladam temat.
-Czy zna ktos dokladna date Open Bety?
-Jesli ktos gral, jaka jest w tej grze Grafika
Czy ktos cos slyszal, widzial, gral
Itp prosze sie wypowiadac
Witam.
Ja widziałem tylko filmiki na jołtjubie i szczerze powiedziawszy to samo co jedynka z tym że grafa troche lepsza. Ja sie raczej tą grą nie zachwyce......
Nie tylko grafika ale też skille, ubranka i bronie.
Doszło aż prawie 1GB. Jedynka ma 1,06GB a dwójka ma 1,9GB czyli na pewno coś doszło.
ciekawie czy w tej grze bedzie mozna bic z z Fistow, Stylem "kung fu" jak w 9Dragons lub 12sky
No w końcu jest to druga część 12sky więc dużo rzeczy będzie z 12sky jedynki. Byle żeby opłacało się czekać.
Da ktos stronke glowna bo mam keya
ŻAL nie umiesz znalesc glownej stront do twelve sky 2?
ps. skad masz keya?
Ridik, na stronie glownej w dziale clanow nic niema o fistach, typy broni to: Blade, Dual Blades, Lute itp
Lol zal?Bo nie umniem znalesc strony glownej? Mi jest bardziej zal ciebie. PS:Co znaczy stront
Czemu tobie jest zal mnie?
Kazdy rozgarniety czlowiek znajdzie stronke glowna do gry w max 2 min.
poprostu jestes noobem, uswiadom to "Se"
@Landryna i Wenth
2.7. Pisanie nie na temat czyli potocznie zwany 'OffTop' będzie usuwany. Osoba nagminnie OffTopująca będzie karana ostrzeżeniem.
@Topic
Z tego co wiem to nie ma jeszcze konkretnej daty wprowadzenia OB.
Tzn wyczytałem że open beta miała wystartować 23 lutego ale jak widać nic z tego.
Cocher z tego co ja wiem to 23 lutego miala ruszyc Closet Beta i ruszyla, trzeba miec key zeby pograc...
Czemu tobie jest zal mnie? Kazdy rozgarniety czlowiek znajdzie stronke glowna do gry w max 2 min.poprostu jestes noobem, uswiadom to "Se"
A co cie to obchodzi ze poprosilem o linka? Nikt cie o to nie prosil uswiadom "Se" Ps:Dzieki za linka
Witam.