Twin Saga - parę pytań

Cześć i czołem! Swojego czasu było całkiem o tej grze głośno, ostatnimi czasy nie widziałam natomiast żadnego newsa o tym tytule (albo przeoczyłam, też jest taka możliwość) stąd pytanie - jak z populacją? Trzyma się, warto grać? Jeśli tak, to jaki serwer najlepiej wybrać? Oprócz tego zastanawia mnie też kilka innych rzeczy:

1. Grindownik czy questownik? Wydaje mi się, że to pierwsze, ale być może się mylę?

2. Czy Aeria w ogóle wprowadza jakieś sensowne eventy czy tylko zniżki na item shop?

3. Długo zajmuje wbicie lvl capa? Jak wygląda endgame?

4. Czy jest open world?

Z góry dzięki wielkie, mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze w to gra

1. Questownik

2. Ostatni update byl w pazdzierniku, wiec słabo.

3. Doszedlem do mid-game, wiec na to pytanie Ci nie odpowiem. Expiło się jednak szybko i przyjemnie.

4. Mamy ten sam system swiata, co w Eden Eternal i Aura Kingdom. Ni to open world, ni to instancjonówka.

5. Osob jest malo. Lepiej pograj w Aura Kingdom.

Okej, dzięki, w takim razie faktycznie sobie odpuszczę

A jak tam populacja w Aura kingdom ? :D

Cześć i czołem! Swojego czasu było całkiem o tej grze głośno, ostatnimi czasy nie widziałam natomiast żadnego newsa o tym tytule (albo przeoczyłam, też jest taka możliwość) stąd pytanie - jak z populacją? Trzyma się, warto grać? Jeśli tak, to jaki serwer najlepiej wybrać? Oprócz tego zastanawia mnie też kilka innych rzeczy:

1. Grindownik czy questownik? Wydaje mi się, że to pierwsze, ale być może się mylę?

2. Czy Aeria w ogóle wprowadza jakieś sensowne eventy czy tylko zniżki na item shop?

3. Długo zajmuje wbicie lvl capa? Jak wygląda endgame?

4. Czy jest open world?

Z góry dzięki wielkie, mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze w to gra