Obejrzałem filmik... sucho, zacząłem czytać tutaj wasz spam... no i aż musiałem sobie zrobić popcorn! Jesteście wspaniali. Zawsze jak jestem smutny nowym dniem, to wchodzę sobie tu na forum, no i od razu humor się poprawia! ![:wub:]()
Wracając do filmiku...
1. Twisted Treeline umarł dawno temu.
2. Tak bardzo... sucho(2). Ciężko dodać troszkę więcej artystycznej duszy do tych filmików? Ciekawostek w LoLu przez te lata tak doszło, że to masakra, nie zmieścisz ich w jednym filmiku, ale możesz ich troszkę pododawać np, że jak pojawia się na mapie Cassio, to węże inne znikają, czasy pojawiania się stworów, takie podstawy - no, skoro to był pierwszy filmik... Ale braku znajomości passywów raczej tolerować się nie da.
3. To przecież był zwykły meczyk. Profesjonalne taktyki na 3v3 to raczej pomysł samobójczy, gdyż można je policzyć na palcach (pomijając odpowiednie dobranie teamu).
4. Po czwarte, i jak dla mnie najważniejsze. Cenzuruj się.
Masz ten cały filmik - to teraz go przerób na poradnik, i niech nastanie pokój na świecie. ![:D]()
Ps: Przymknij z deka oko na to co napisałem, bo sądząc po tym co na razie twojego tu przeczytałem - za bardzo się przejmujesz wszystkim.