Ale po co się kłócicie między sobą?
ADIX, nie oceniałem twojego filmu i tak jak ktoś wyżej napisał - nie zajdziesz daleko z takim podejściem i oskarżaniem kogoś o ŁAPKĘ W DÓŁ.
Powstał temat na forum. - super
Nagrywasz coś. - super
Starasz się to zareklamować. - super
Wszystko to doceniam, ale nie lubię kiedy do jasnej cholery wyrażam swoje zdanie na temat kolesia, a ON jak ostatni sk***iel bez jajec, wyzywa mnie i poucza zamiast wziąć to na klatę jak prawdziwy mężczyzna i przemyśleć co "mógłbym zmienić, poprawić, żeby było lepiej"
Czego się spodziewałeś zakładając ten temat? Że wszyscy będą zachwyceni tym co robisz? Że nikt nie ma prawa tutaj powiedzieć czegoś złego?
Tak jak napisałem, obejrzałem 1 odc. i na jego podstawie napisałem opinie. Zrobiłeś coś by mi udowodnić, że źle postąpiłem? - NIE, zwyczajnie obraziłeś mnie i oświadczyłeś że JEŚLI wbiję taki poziom to ZAGRAMY.
Powiem tak, spodziewałem się czegoś ciekawego, czegoś z fajnymi opisami, pokazaniem czegoś, a nie zwykłej gry w trakcie której odzywacie się do siebie jakby was sraka cisnęła.
Dodatkowo każde zdanie powinno się liczyć, widocznie jesteś zaślepiony swoją "pychą". - naprawdę, bardzo źle. Człowiek uczy się przez całe życie, bo myślałem że człowieka z takim "poziomem" stać na więcej.
PS - ala gimbus:
PS. BEKA CZEPIAĆ SIĘ O ŁAPKĘ W DÓŁ I OSKARŻAĆ TYPA Z FORUM. BEKA X10.