Siemka. Mam prosbe do was. Wie ktos skad mozna pobrac twitcha zeby dzialal poprawnie? Bo nie mam go na google play ale wczesniej go mialem. Mam caly czas taki sam telefon. Pobralem z neta jakas stasza wersje, bylo widac streamy ale jak chcialem wlaczyc streama to caly czas sie laduje i nie chce sie zaladowac. Mozecie podrzucic pomysl co zrobic zeby dzialalo albo jakis link zeby pobrac dobra wersje zeby wszystko dzialalo poprawnie. Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.
Twitch na andka
Dziwna sytuacja, jak wchodzę na google playa u siebie to jest tam Twitch. Może spróbuj wejść na kompie, zalogować się na konto i tam nacisnąć zainstaluj.
Nie moge bo pisze ze aplikacja jest niezgodna z moim urzadzeniem. Mam lg swift l3. No i mowie wczesnieej moglem normalnie pobrac.
Jeśli nie dasz rady ogarnąć aplikacji twitcha to polecam alternatywny program, z którego sam korzystam Gameplay alert. Jest dostępny za darmo w google apps.
esco
Wpisalem w google play ale go nie mam. Ten sposobb z pobieraniem to jak pobiore to pisze blad podczas parsowania pakietu
Jeśli pisze, że aplikacja niezgodna z Twoim telefonem to twich mógł dostać aktualizacje przez co Twój telefon lub też wersja systemu już jest za stara. Być może masz też przypisany do konta inny starszy telefon. Popierz .apk starego twich z innych ciemnych źródeł i nie aktualizuj.
No wlasnie pobieralem i nic z tego. Moze sa jakies zastepcze programy jeszcze?
Najlepiej to pobierz Vortex'a, aplikacja do oglądania twitcha z fona, o wiele większy komfort niż na oficjalnej apce.
Mozessz podac link do google play? Bo jestem na telefonie a na google play mam ttlko jakies gry.
I dalej wersja jest niezgodna z moim urzadzeniem. Ciezko na moj telefon cos znalezc
Siemka. Mam prosbe do was. Wie ktos skad mozna pobrac twitcha zeby dzialal poprawnie? Bo nie mam go na google play ale wczesniej go mialem. Mam caly czas taki sam telefon. Pobralem z neta jakas stasza wersje, bylo widac streamy ale jak chcialem wlaczyc streama to caly czas sie laduje i nie chce sie zaladowac. Mozecie podrzucic pomysl co zrobic zeby dzialalo albo jakis link zeby pobrac dobra wersje zeby wszystko dzialalo poprawnie. Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.