Witam,
Mam ostatnio dziwny problem z Twitchem, mianowicie oglądam sobie stream i nie ma żadnych problemów przez dobre kilkanaście minus aż nagle po prostu blokuje się, pojawia sie ikonka buforowania i dopóki nie odświeżę to nie ruszy. Co ciekawe chat danego streama także mi się czasem dziwnie zacina, po prostu nie wyświetla nowych wiadomości przez minutę a potem pokazuje nagle wszystkie na raz, pochodzi dobrze parę minut i znowu się tak zatnie i tak w kółko.
Czasem jest odwrotnie tzn. chat się zupełnie zetnie a stream dobrze chodzi.
Problem zauważyłam, że zaczął mi się robić po instalacji Silverlighta, który notabene na Google Chrome i tak nie działa. Używałam więc go na innej przeglądarce (Internet Explorer) i ostatecznie usunęłam ale to nie pomogło.
Z łączem raczej jest ok bo nie było w nim nic zmieniane. Problem mam już od jakiś dwóch dni bo dwa dni temu instalowałam Silverlighta.
Posiadam Win 10 i problem jest trochę irytujący, w sumie wina może leżeć po stronie Twitcha, aczkolwiek nie wydaje mi się. Na internecie trochę szukałam o tym problemie ale nie znalazłam nikogo kto miał dokładnie taki sam jak ja (u innych ludzi zwykle występują problemy z ogólnym ścinaniem się streamów)