Twitch Template

Siemka chce nagrywać na twitchu i potrzebuje takiej grafiki żeby jedno onko było duże a drugie małe to drugie będzie na giveaway a pierwsze na przeglądarkę może ktoś podesłać taką grafikę albo najlepiej filmik jak takie grafiki wgrać na obs ?

Trochę chaotycznie to napisałem ale ktoś kto się na tym zna zrozumie :D

Tłumaczenie mojego autorstwa:

"Siemka. Chcę streamować na twitchu i potrzebuję overlay'a, w którym jedno okno jest duże, a drugie małe. Drugie będzie na giveaway (przyp. domyślam się, że chodzi o rzecz, którą chce dać swoim widzom), a pierwsze na przeglądarkę (przyp. żeby było widać, kto wygrał). Mógłby ktoś podesłać taką grafikę, a najlepiej filmik pokazujący jak wykorzystać ją w OBS?"

Poważnie miałeś aż taki problem, żeby napisać to jak normalny człowiek? Poza tym mógłbyś dać informację, w jakiej rozdzielczości i stylistyce ma być ten overlay.

Stylistyka obojętna może być w stylu cs go ale nie musi .

a rozmiary? 800x600? Jezu napisz coś więcej, a jak nic nie wiesz, to się lepiej za to nie bierz..

I chyba kolega sobie odpuścił. :D

Siemka chce nagrywać na twitchu i potrzebuje takiej grafiki żeby jedno onko było duże a drugie małe to drugie będzie na giveaway a pierwsze na przeglądarkę może ktoś podesłać taką grafikę albo najlepiej filmik jak takie grafiki wgrać na obs ?

Trochę chaotycznie to napisałem ale ktoś kto się na tym zna zrozumie :D