Two Worlds 2 - Dodanie do Steam'a

Witam. Mam pewien problem z grą Two Worlds 2 , zakupioną w Platynowej Kolekcji. Otóż chciałbym połączyć ją ze steamem , tak , żeby móc grać z kimś na multi , bo u mnie , na patchu 1.3 lista serwerów świeci pustkami. Nie chodzi mi o dodanie TW2 na listę przez ,,Dodaj grę z poza steam" , ale o coś na wzór aktywacji moim kodem , który posiadam w pudełku. Problem w tym , że steam oznajmia mi , że kod jest błedny. Da się rozwiązać mój problem?

Z góry dziękuję.

Two Worlds 2 jest pod platformę steam?? Jeśli tak to może masz to zainstalowane na innym koncie.

Nigdy wcześniej nie dodawałem do steama tej gry , nawet na innych kontach , a więc ta opcja odpada.

Niemniej dzięki za chęci :D

Jeśli ktoś ma pomysł , to piszcie :)

Nie. Masz wersje nie przez steam, inaczej podczas instalacji wymagało by to aktywowania klucza na tej platformie.

A więc nie mogę połączyć mojej wersji ze steamem?

Nie. Mozesz tylko dodac jako skrót. Ewentualnie wpisz CD-Keya z płyty jak masz, i aktywuj go jako klucz steam (czy cos), ale to i tak raczej nic nie da.

Hmm. W takim razie dzięki za pomoc , temat do zamknięcia.

Witam. Mam pewien problem z grą Two Worlds 2 , zakupioną w Platynowej Kolekcji. Otóż chciałbym połączyć ją ze steamem , tak , żeby móc grać z kimś na multi , bo u mnie , na patchu 1.3 lista serwerów świeci pustkami. Nie chodzi mi o dodanie TW2 na listę przez ,,Dodaj grę z poza steam" , ale o coś na wzór aktywacji moim kodem , który posiadam w pudełku. Problem w tym , że steam oznajmia mi , że kod jest błedny. Da się rozwiązać mój problem?

Z góry dziękuję.