Two Worlds 2 Velvet edition

Witam zakupiłem gre Two Worlds 2 w edycji velvet edition gre aktywowałem na stemie ale gdy uruchamiam gre wyskakuje komunikat POZA ZAKRESEM PRACY 75.O KHZ/60 HZ wiem że jest to błąd z rozdzielczość ale nie wiem gdzie można zmienić ją bez właczania gry

a może na skrót na pulpicie prawym->właściwości->zgodności->uruchom w rozdzielczości ekranu 640 x 480 ?

próbowałem i cały czas tak samo

hmmm...spróbuj znaleźć jakiś pliczek w folderze gry, który możesz otworzyć za pomocą np. notatnika itp. coś a'a "config" musisz popatrzeć w takich pliczkach tekstowych są zapisane ustawienia i m.in. też rozdzielczość. Jeżeli znajdziesz taki pliczek i werset z rozdziałką to wystarczy się pobawić i po próbować z innymi rozdzielczościami .

znalazłem taki tylko nie moge go otworzyć bo jest w formacie .wd i nie wiem w czym go otworzyć

Zmień częstotliwość odświeżania monitora na 60Hz

Panel sterowania>Wygląd i personalizacja>Ekran>Dopasuj rozdzielczość>Ustawienia zaawansowane>Monitor

(Taka ścieżka na Win8)

PS. To ".wd" to chyba są tekstury, a nie plik konfiguracji.

Mam tak ustawione ale dalej nic a to wd to być może są tekstury

ref

warn_ico.png
Odświeża się co 72h, warn. - crracked

Ref bodajże można robić co 48h...

warn_ico.png
Tak, ale nie musiałeś tego pisać, wystarczyło dać raport. - crracked

Witam zakupiłem gre Two Worlds 2 w edycji velvet edition gre aktywowałem na stemie ale gdy uruchamiam gre wyskakuje komunikat POZA ZAKRESEM PRACY 75.O KHZ/60 HZ wiem że jest to błąd z rozdzielczość ale nie wiem gdzie można zmienić ją bez właczania gry