Two Worlds 2

Witam ostatnio szukam gier przez sieć LAN żeby sobie pograć z bratem w wakacje i natkołem się na Two Worlds 2.

1. Warto zagrać w tą gre? (to coś jak Gothic?)

2. Jak wygląda gra przez sieć LAN? Normalnie chodzimy koło siebie i razem robimy misje czy to coś takiego jak arena z pvp?

3. Ile czasu zajmuje przejście tej gry?

Powiem Ci tylko co zasłszałem od znajomego, który gothicami się zachwycał i przeszedł każdą możliwą część (nie było dla niego słabszej części)- warto zagrać w Two Wrolds 2, a także 1. Sam się nie raz przymierzałem do tego tytułu, jednak zaczynając od jedynki, bo podobno jest nawet lepsza od dwójki. Jednak piraty nie wchodzą w grę, a wyszukanie czego tanio trochę zajmuje czasu i tak jakoś się to odkłada.

Takie info z mojej strony trochę z d*py, ale pierwsza gra po Gothicu 2 Noc Kruka to tylko Two Worlds, bo bardzo tęsknię za tamtymi klimatami. A że słyszałem już o tej grze wiele i każdy (nie tylko ten znajomy) łączy ten tytuł z Gothicami, to tym bardziej chcę zabrać się za ten tytuł. Natomiast nie zamierzam grać w żadną część Gothica po dwójce...

Witam ostatnio szukam gier przez sieć LAN żeby sobie pograć z bratem w wakacje i natkołem się na Two Worlds 2.

1. Warto zagrać w tą gre? (to coś jak Gothic?)

2. Jak wygląda gra przez sieć LAN? Normalnie chodzimy koło siebie i razem robimy misje czy to coś takiego jak arena z pvp?

3. Ile czasu zajmuje przejście tej gry?