Saper, bo brat bał się instalować gier.
Twoja pierwsza gra na PC
Wybaczcie za offtop, ale..
Tak tego Tarzana wypominacie, a to jedna z pierwszych gier w jaką grałem... Chyba sobie znajdę, ściągnę i zainstaluję, powspominam dawne czasy, haha Wszystkie Wiedźminy 2, Skyrimy, Crysisy itd. to nie takie gry, co kiedyś
Ultima Online - wyjątkowa gra 2d, tu się czuje klimat , świetna oprawa dzwiękowa , wyjątkowe pvp wymagające (skilla) , brak jakichkolwiek klas (mogłeś być nawet żebrakiem ). Jednym słowem jak się wspomni to aż się łezka w oku kręci.
Wada - Grało by się dalej ,gdyby nie spadek online na shardach.
Przebiję was wszystkich
TANKS na macintosha
pierwsze MMO -taratadatta Knight Online
pierwsze MMO via WWW - Plemiona
Cholera, sporo tego było. Heroes II, Commandos: Behind enemy lines, Neverhood (świetna przygodówka, pamiętam jak jeszcze mój ojciec siedział z kumplami i w to grali, śmiechu było co nie miara), Duke Nukem 3D. Ogólnie nie pamiętam dokładnie, która była ta pierwsza. Do tej pory, jak tylko coś ze starszych tytułów ruszy na Windowsie 7, to z chęcią instaluje.
Wormsy
Zaraz po kupnie komputera dorwałem dwie gre, Gorky 17 (strategicznotaktyczna turówka) było to dobre 12 lat temu. kilka dni póżniej zapoznałem gościa który zasysał gry z neta i handlował piratkami. 10 zł sztuka/ 7 zł większe ilości - wtedy dorwałem same przeboje, najlepsze gry - nawet po tych 12 latach nie jestem w stanie nic ciekawszego znaleść. Tytuły takie jak : Diablo, Heroesy, Gothic, age of empires, warcraft, soldier of fortune
Moją pierwszą grą był Resident evil 2, pamiętam że miałem stracha jak pierwszy raz w to grałem
+Survival Horror
+Klimat
+grafika (jak na tamte czasy)
+fabuła
+miejscami wymaga myślenia
+bonusowe tryby rozgrywki
-/+ czas gry (spece kończą tą grę w około 1.5h)
- za łatwa
Fallout
- dopracowany turowy system walki
- wpływ na świat gry, bardzo duża interakcja z otoczeniem
- możliwość celowania w konkretne części ciała przeciwnika
- ponad 60 zadań które można rozwiązać na różne sposoby
- piękny duży świat
- opcja tworzenia własnej postaci (system SPECIAL)
- sporo sprzętu
Moją pierwszą grą na PC był Serious Sam Pamiętam to bardzo dobrze, bo był w języku polskim i śmiechu było przy tym niemało
Mi na Win 7 Diablo II nie odpala :/
Ale najwięcej przy komputerze, to siedziałem i patrzałem jak brat gra w GTA 2
Moja pierwsza gra to Kangurek Kao
wciągała mnie na kilka godzin grania
moją pierwszą grą była gra kulki.exe na dyskietce i mario, a z pierwszych poważnych tytułów to Baldurs Gate 1.
Diablo 1 na ps1 miałem wszyskie itemy w grze
moja pierwsza gra którą kupiłem były to Skoki narciarskie 2002, serdecznie zapraszam Adam Małysz
Moja pierwsza gra to hmmm Diablo 1, albo Fallout 1.
Pierwszy Spider Man i szczerze mówiąc mało z niego pamiętam.
hmmm, na pc? O ile się nie mylę to Space Bound[nie pamiętam, czy dobrze napisałem], ale pewnie się mylę ^^
moją pierwszą grą była DYNA
z MMO: Tibia
a taka single poważniejsza to gta 2
Gra Pysio : Skarb . czy cos takiego xD
Było kilka misji, akurat do soczków była dolaczona xD