Witam założyłem ten temat z powodu ciekawości jakie są wasze ulubione postacie w LoLu i dla czego. Moją ulubioną postacią w LoLu jest Draven, ponieważ lubie łapać ,,siekiery" w czasie walki i także lubie skille na całą mapke. Jakie są wasze? czekam na odpowiedzi.
Twoja ulubiona postać
Nocturne. Jest jedyną w tej grze prawdziwie mroczną i tajemniczą postacią
Nautilus i jego kotwica
Raz grałem w LoLa (i się nie spodobał nie libię gier MOBA) i fajnie się Ashą grało
Fizz
Bardzo go lubię czy to na solo czy to na mida.
Jeśli chodzi o lore to oczywiście Ziggs: mały, niebezpieczny, wybuchowy i z ADHD (Muahahaahahaaahahah)
Jeśli chodzi o gameplay to Ahri ze względu na mobilność! ^ ^
Akali , ponieważ można skleić niezłe combo + łatwa ucieczka .
"It will take only a spark of my magic to end you!"
Czyli krótko mówiąc Xerath. Bardzo "lekko" mi się nim lasthituje autoattackami (każdy gracz Anivii to doceni, hehe), całkiem łatwo można harassować za pomocą Q, może zestunować, a pełne obrażenia z całego combo to coś naprawdę przyprawiającego o zawrót głowy. Dodajmy do tego niskie cooldowny na wymaksowanych skillach i przede wszystkim chory zasięg...
Zgadzam się z "n4zArh" co do do "Xerath-owego-chorego zasięgu" Odnośnie tematu ulubiona postać: Mordekaiser- harras lv Chuck Norris
"e" skill
no i oczywiście ult.
(zabij przeciwnego ad carry z rzuconym ultem Mordera- patrz jak wygrywasz
)
Cait
Katarina . Przed re- workiem była sieka, ale teraz jak zmienili jej W to jest rzeźnia !
Viktor który jest łatwy do ogarnięcia i chore ult dmg ;D i Trynda w którym lubie jego jebnięcie z auto
Ryze - potworny burst i fajny wygląd ;D
Lee sin i jego stalowa pięść
Vayne i jej WIELKO kusze
Wukong - mega funny w zastosowaniu, do tego super wygląd, fajne animacje ( taunt, joke i dance ). Pozwala wykiwać każdego przeciwnika ;p
Fiddlestick - jeden z najlepszych crowd controllerow, a do tego epickie i miażdżące przeciwnika ulti
Lux i Ryze . Jak dla mnie najlepsze postaci , świetny burst u ryze a lux ogólnie wykox
Warwick
"it's only fun if they run"
Jayce bo ma bardzo duzego ku... mlota ! ;P
Definitywnie Udyr, On nie potrzebuje w ogóle many. Ma fajne style walki . Jak się dobrze uzbroi to kładzie każdego