Twoja ulubiona postać

Alistar - bo przypomina wyglądem Earthshakera

Riven-Brak many, mini stun, tarcza i epik ult(bonus ad+range skilli), można wyprowadzić piękny harras nawet bez straty HP.

Ahri-Sustain dzięki pasywowi(spell vamp, wystarczy puścić Q w minion wave),Charm,Mobilna,No i oczywiście wygląd.

Ezreal - zawsze i wszędzie, dosłownie. Można grać nim na każdej pozycji.

Rengar - OMFG, najlepsza postać jaka ostatnio wyszła. Genialny solo top i jungler.

Riven - ogromny burst, świetny solo top i ma najlepszy skin w grze :>

mialo byc pojednej ale jak juz wszyscy to i ja kilka napisze :D

Fiora 1 vs 1 = 95% win dobry do gonienia nawet jak ktos uzyje flasha to mozna uzyc Q 2 razy W skill dobra bierna nie pamietam chyba na 5 lvl daje 35 obrazen a uzycie powoduje ze gdy ktos nas goni a atakuje z daleka to mozna uzyc i odbija wtedy E skill bardzo OP wystarczy uzyc i przez 3 sekundy mozemy tankowi zjechac okolo 3/5 zycia Ulti tez OP 3 razy zaliczony pentakill :D uzywajac ulti na team fight zjechalem 3 poczym q skill drugi q skill i juz 4 lezy a pozniej flash i E skill i nie ma nastepnego

Teemo: E i Q OP przy duzym AP

olaf dobry jako tank oraz off tank

Akali swietna do gonienia jak i uciekania dobra oslonka

Twisted fate prawie nie doceniana postac byla to moja 2 postac po temmo ktora latwo nawet sie gra

Anivia - za***iście mi ta postać pasuje. Lubię tego niebieskiego kuraka trzymającego się za pierś (nie ma cycków:[ ) w za***istym śmiechu. 2 zabójcze combo (Q+E i R+E) z czego drugie za***iste do zaskakiwania w krzaczorach goniącego nas przeciwnika. A i ścianka która już zamieszała niejednemu przeciwnikowi w planach, fajnie się sprawdza na przeciwniku atakowanym przez naszą własną turetkę - enjoy dzięki takiemu killowi :) Oczywiście pod turetką można zestunować z Q lub spowolnić ultem ładującym się 5 sek ^^ po czym rzecz jasna przysadzić z E - mordor gwarantowany :D

A i wspomnę iż Anivka moja kochana ;> jest championem z jajem jeśli wiecie o czym mówię.

Miss Fortune - CYYCUUCHY xD i serduszka lecące jej z gatek

Fizz - pluskawicznie! :D

-pięknie pizga się nim widłami po d*pie. Szkoda, że przez Anivię się od niego odzwyczaiłem i w ogóle nie dawałem rady grać nim na midzie ;/

Talon:D Lubie skrytobójców:D Wyszedł Rengar ale jakoś nie wiem czy go kupić...:D

Talon jest TheBest:D

Xin Zhao, gram nim od 6lvla, do teraz (30), jest to cały czas moja ulubiona postać, Q ma masakryczny dmg, dobrze nafeedowany i niektore champy na 2-3 hity.

Witam założyłem ten temat z powodu ciekawości jakie są wasze ulubione postacie w LoLu i dla czego. Moją ulubioną postacią w LoLu jest Draven, ponieważ lubie łapać ,,siekiery" w czasie walki i także lubie skille na całą mapke. Jakie są wasze? czekam na odpowiedzi.