Chciałbym pokazać wam moje dzieła z League of Legends. To były moje pierwsze filmiki z gry wiec miałem parę problemów ale postaram sie je w przyszłości naprawić.
[media=]
Oceniajcie i pokazujcie swoją twórczość!
Chciałbym pokazać wam moje dzieła z League of Legends. To były moje pierwsze filmiki z gry wiec miałem parę problemów ale postaram sie je w przyszłości naprawić.
[media=]
To ma być twórczość???? Sorry ale szczerze jak dla mie to seria debilnych filmików z jeszcze głupszym komentarzem, w których nie ma nic śmiesznego, bo co ma być śmieszne??? Naprawdę radze Ci skończ zanim jeszcze zaczniesz.
To nie jest hejt czy coś w tym stylu to tylko szczera prawda na temat tego, co sądze o tego typu jak to nazwałeś twórczości, a jeśli tego nie jarzycie to mam dla Was tylko dwa słowa... (z pewnością domyślicie się o jakie słowa mi chodzi).
Dziękuje za uwagę.
Mam wrażenie, że siedzę na jakimś kanale do komunikacji i oglądam streama. Dla mnie trochę bez sensu.
.... porażka odpuściłem sobie po paru min.
Wchodzac w ten temat mialem nadzieje ze zobacze jakis rysunek , animacje , komiks zwiazany z lolem a tu kolejny filmik juz lepiej stworz poradnik do postaci ktora Ci najlepiej idzie jak grasz co budujesz i jak wykorzystac w pelni jej potencjal:)
[media=]