Taka mala rada odnosnie avatarow i sygnatur. Sprobuj wrzucic obraz na czarne tlo takich samych wymiarow, a potem sam obraz zmniejszyc o 1-5 pixeli. Z tak powstala ramka wyglada estetyczniej
Dzięki, napewno skorzystam.
@Baal. Nie wiem po czym wnioskujesz, że korzystam z kilku programów ale rozwiewając twoje wątpliwości dodam, iż wszystkie prace zostały wykonane w PhotoShop CS3. Faktem jest, że dopiero poznaję wszystkie funkcje i z wielu jeszcze nie korzystałem.
Jeśli chodzi o avatary i sygnaturki, te prace, w których powstaniu mój wkład był mały nie są opatrzone podpisem 'by Hanz'.
Jeśli chodzi o VT (Virtual Tuning) są to moje dość dawne prace, które znalazłem na kompie.
Natomoast jeśli chodzi o ostatni wstawiony obraz (Opel Tigra) jest w pelni moim dziełem wykonanym techniką pixel art'u. Powstał tylko i wyłącznie przy wykorzystaniu funkcji ołówka i powstawał kilka dni. Fakt można by to zrobić szybko z wykorzystując pewne funkcje programu ale nie dałoby mi to takiej satysfakcji.
Nie mniej proszę również o krytykę bo pomaga mi w szlifowaniu i nauce pewnych umiejętności i w tym celu powstał ten temat.