Tworzenie altów dnia 01.05.2017

Witam,

Taka zajawka, może jest ktoś chętny żeby zacząć dzisiaj robić postać od 1 lvl'a, najlepiej byłoby zebrać ekipę 5 osób którzy byli by na to chętni i sobie lecieć w tym składzie od 1 do takiego poziomu jakiego będziemy chcieli, czas mieli i ochotę expic. Mamy wtedy instant dunegony i w ogóle musi być mega frajda :D Najlepiej oczywiście ekipa 1x tank 1x heal 3 x dps. Teraz troszkę wolnego można by szybko i przyjemnie wbić sobie kolejną postać w takim setupie. Chętnych zapraszam, możliwy komunikator głosowy.

Pozdrawiam!

Serwer : BurningLegion

no nie wiem co będę robił 1 maja, zresztą ustawiać się na expienie za 4 miesiące? "carpe diem"

Chyba autor miał na myśli 5 stycznia :)

Zdecydowanie chodziło mi o 5 stycznia, jakoś tak zerknąłem na zegarek windows'a i może poprawnie tego nie napisałem, ale chyba dało się domyśleć o co mi chodziło .

Serwer?

Serwer : BurningLegion , już uzupełniłem temat, zapomniałem dodać :)

Panowie jeszcze 3 osoby, zapraszamy :)

Edit: 12:45 - 2 osoby

Ostatecznie grę zaczynamy o godzinie 14-stej, Brakuje 2 osób :)

Gdybym nie odpisywał będę przed 14'stą :)

Gdyby ktoś był jeszcze chętny zaczynamy jutro, albo dzisiaj wieczorem, dalej brakuje 2 osob :) Pozdrawiam

Witam,

Taka zajawka, może jest ktoś chętny żeby zacząć dzisiaj robić postać od 1 lvl'a, najlepiej byłoby zebrać ekipę 5 osób którzy byli by na to chętni i sobie lecieć w tym składzie od 1 do takiego poziomu jakiego będziemy chcieli, czas mieli i ochotę expic. Mamy wtedy instant dunegony i w ogóle musi być mega frajda :D Najlepiej oczywiście ekipa 1x tank 1x heal 3 x dps. Teraz troszkę wolnego można by szybko i przyjemnie wbić sobie kolejną postać w takim setupie. Chętnych zapraszam, możliwy komunikator głosowy.

Pozdrawiam!

Serwer : BurningLegion