Witam wszystkich Forumowiczów mmorpg.org.pl!
Jestem nowym członkiem, a cały serwis robi na mnie wielkie wrażenie pod względem treści jak i samej oprawy co nadaje efekt ogromnej bazy informacji na temat wszystkich MMORPG i zdecydowanie dominuje on wśród tego typu serwisów. Równie świetny jest klimat panujący na samym forum, który jeszcze bardziej przyjaźnie chciałbym powitać ze swoim projektem.
Mam na imię Mariusz, a nazywam się Kowalczyk. Jestem świeżo po studiach, a moim szerszym zainteresowaniem jest webmastering, z którym związana jest moja inicjatywa. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w świecie informatyki to jest to już dość owocna współpraca z różnymi dystrybutorami gier, najczęściej sieciowych, brałem udział w raczej większości tych naprawdę dużych przedsięwzięć w świecie MMO w Polsce(kilka umów-zleceń w Niemczech) i nie tylko. Co do stron internetowych to nie kryją one przede mną żadnych tajemnic, gdyż znam biegle wiele języków programowania i kodowania. Jeśli ktoś chciałby wiedzieć o mnie więcej, możemy porozmawiać, nic nie mam do ukrycia bo niczego się nie wstydzę ujawnić.
Co do mojej inicjatywy to kilka tygodni temu zajmowałem się hostingiem, a dokładniej reklamą nowego serwisu hostingowego i wpadłem na całkiem niezły pomysł współpracy z ludźmi, którzy potrzebują odpowiednio dostosowanych stron internetowych do swoich przedsięwzięć. Otóż wszystkie firmy hostingowe oferują stałe, niczym nieróżniące się szablony czy układy stron, do tego uciążliwe reklamy w darmowych hostingach i brak domeny z końcówką .PL tylko np. hosting.pl. Płatne owszem mają jakieś tam kreatory tworzenia stron, ale to nie to samo co stała współpraca, gdy przy ZEROWYM DOŚWIADCZENIU można coś zbudować.
Stworzę sieć stron internetowych pod moim patronatem kompletnie za darmo z domeną .PL, czyli mój wkład finansowy to 9.99 zł. Moje możliwości są właściwie nieograniczone(Strona WWW, FORUM, SERWIS INTERNETOWY, PORTAL, praktycznie wszystko!). Wy będziecie potem prowadzić swoją stronę hobbystycznie, dla biznesu, co tylko chcecie, a co ja z tego mam? Chcę tylko wstawić banner np. o rozszerzeniu '.jpg' o uzgodnionej wielkości na stronie mojego potencjalnego klienta i ów banner jest do mojej dyspozycji, ja tym kawałkiem strony dysponuję i jest to moja własność aczkolwiek nie umieszczę nigdy tam reklam google adsense i tym podobne bo to będzie program do waszej dyspozycji i Wy sobie możecie na nim zarobić.
Współpraca polega na obustronnym dążeniu do jak największych odwiedzin stron. Jaki mam w tym interes żeby twoja strona była popularna? Otóż ja z kolei będę sprzedawał w firmie usługę zwaną reklamą, czyli na twojej stronie zwyczajnie będę sprzedawał reklamę i z tego będę czerpał zyski, a Ty za to masz darmowe pozycjonowanie, pisanie precli itd. ponieważ ja też zarabiam więcej jeżeli strona jest bardziej popularna.
Wy możecie ze swojej strony czy serwisu sięgać w zyskach od kilku set do kilku tysięcy złotych miesięcznie, a jeżeli macie jakąś swoją wizję to macie nieograniczone pole do działania. Także Wy otrzymujecie załóżmy kilka set czy tysięcy miesięcznie ze swojej strony, a ja z waszej mam np. 50 zł i tak to działa, lecz w zamian oferuję darmową reklamę i ewentualną pomoc techniczną, a lepszą komunikację ułatwi nam serwis poświęcony tej inicjatywie, który niedługo założę. Co do zarobków to czy 50 zł to dużo? Jeśli mam być szczery to przy tworzeniu np. Portalu Społecznościowego to jest nic w porównaniu z robotą jaką wykonam, ale jeżeli pod patronat wezmę takich stron 20 to mam 20 x 50 zł czyli 1 000 zł miesięcznie, a to już jest konkretna suma dlatego warto ze mną współpracować, gdyż nie dość, że stworzę coś to i nauczę obsługi, będę starał się pomóc oraz przede wszystkim będę reklamował, pozycjonował i dodawał precle do twojej strony co zwiększy jej popularność.
W projekcie współpracy ze mną i moim zespołem(kilka osób, które tworzą dla mnie różne elementy) może wziąć udział każdy, lecz musi być gotowy do współpracy i nie może bać się podać takich danych osobowych jak imię, nazwisko, adres zamieszkania czy pesel bo inaczej nie mogę kupić domeny dla tej osoby, a jeżeli poda fałszywe dane to już będzie wasza sprawa co Wy zrobicie jak wasza domena będzie sporo warta, a Wy nie będziecie mogli jej sprzedać. Jeżeli podoba Wam się ta inicjatywa to proszę przedstawić ją jak najszerszej grupie osób. Co do treści strony czy formy to jest ona dowolna i to Wy mi podajecie co mam wam zrobić i jaki adres strony.
W taki sposób każdy projekt jest sprawdzany oddzielnie przez żywego człowieka z ogromną pomocą, a nie przez robota i FAQ gdzie każdy konsultant ma klienta gdzieś...
Proszę o wpisy w tym temacie lub pod numerem gadu-gadu: 33552030
Serdecznie Pozdrawiam i czekam na pytania.
Mariusz Kowalczyk
P.S. Przepraszam, za składnię moich zdań czy samą stylistykę mojej wypowiedzi, lecz piszę ją w sposób taki by w miarę nic nie pominąć, ale w razie jakichkolwiek pytań proszę oczywiście pisać, a ja na wszystko odpowiem. Mam nadzieję, że osoby zainteresowane mnie polubią, a może nawet już polubiły