Tworzenie zawartosci Machinima WoW

Witam.

Chcialem poruszyc temat odnosnie Machinimy do wow'a. Czy znajduje sie tutaj jakas osoba/osoby znajace sie na temacie ? Zaczalem ostatnio zabawe/nauke z nagrywaniem i tworzeniem tego typu zawartosci. Oczywiscie robie to w wolnych chwilach lub gdy poprostu niemam checi odpalac wow'a a i tak chce zrobic cos z nim wspolnego ;D

Temat ogolnie do rozwiniecia tak wiec zapraszam do pisania :)

Nie wiem czy wkopywanie się w Machinima to taki dobry pomysł. Po necie krążą o nich różne opinie, w tym ta legendarna o tym, że rzekomo umowa z nimi jest podpisywana na wieczność i obowiązuje w całej galaktyce (czy tam drodze mlecznej). Jeśli chcesz z nimi zakończyć współpracę to musisz po prostu porzucić swój kanał i zrobić nowy.

Można do nich chyba normalnie składać podania ale jeśli nie masz unikalnej treści (najbardziej lubią jakieś filmiki fabularne zrobione na podstawie jakiejś gry, a nie same gameplaye z gier) no i sporego już zaplecza subów to raczej nawet na ciebie nie spojrzą.

@Edit: jeśli chodzi o samego WoWa to możesz np. zobaczyć kanał Oxhorn'a, porzucił go właśnie bo ma wieczystą umowę z Machinima, ale filmiki to robił naprawdę niezłe ;)

No i wiem wiecej ;) dziekuje za info ^^ Ogolnie zainteresowalem sie tematem ogladajac wlasnie filmiki z YT. Nixxiom ,Nobbel87 ,Moocluck i im podobni. Oxhorn'a znam i takze jego filmiki lubie :) No ale co sie tyczy robienia filmikow. Zaczalem tworzyc co nieco i sklejac rozne historyjki. W chwili obecnej nic wielkiego i dlugiego. Ot zwyczajne krotkie skecze ;D

No i chcialem zapytac takze o jakies wytyczne bo np mam problem z podkladaniem glosow. Gdyz przydalby mi sie jakis program do miksowania i przerabiania danej sciezki. Jesli ktos moze cos polecic prostego w obsludze bede bardzo wdzieczny.

Witam.

Chcialem poruszyc temat odnosnie Machinimy do wow'a. Czy znajduje sie tutaj jakas osoba/osoby znajace sie na temacie ? Zaczalem ostatnio zabawe/nauke z nagrywaniem i tworzeniem tego typu zawartosci. Oczywiscie robie to w wolnych chwilach lub gdy poprostu niemam checi odpalac wow'a a i tak chce zrobic cos z nim wspolnego ;D

Temat ogolnie do rozwiniecia tak wiec zapraszam do pisania :)