Tylakopolis - Kanał Youtube

Cześć i czołem! Z tej strony Tylak21, a to jest mój świat gier i innych rzeczy

:D

Chciałbym was zaprosić do mojego kanału YouTube. Będę wrzucał tam różne filmiki/Let's Play, które już są...

Na razie prowadzę serię Minecraft. Za około 1-2 dni będzie wrzucana seria z gry Neverwinter Nights 2.

Zapraszam do subskrypcji, komentowania oraz oceniania.

Do zobaczenia, Tylak21!

Kanał:

Tylakopolis

mod_ico.png
Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, dział 'Film' jest przeznaczony do dyskusji o kinematografii- Cree

W JJay Jokera się bawisz ? Jak na 13 latka masz spore ambicje...

Nie, nie bawię się w JJayJokera ;) Lubię to robić, a do rozpoczęcia działalności sam się nastawiłem :D

Minecraft.... ehhh

Lubie oglądać takie filmiki, ale tylko kiedy język jest bardziej dojrzały, a głos po mutacji.

Gdybyś się "zmutował", chętnie posłucham twoich nowych letsplayów, etc;)

Oj wierzcie mi, ja bym się chętnie zmutował jak najszybciej -.^

Widzę, że wszyscy na forum lubią dorosłych Let's Playerów -.-

Ja dziecko nazbierałem 19 widzów :D

Widzę, że wszyscy na forum lubią dorosłych Let's Playerów -.-

Chodzi o to, że głos przed mutacją bardzo nieprzyjemnie się słucha i odstrasza widzów, a już na pewno tych starszych, właśnie dlatego radziłbym ci troszkę poczekać na mutację, bo to (wg mnie) jak na razie nie ma sensu.

po co mam ogladać jak chodzisz po kopalni i bekasz?? i nie potrafisz powiedzieć nic sensownego:D

Nie jestem obeznany w robieniu Let's Play z Minecraft'a. Bardziej odnajduje się w innych grach ;)

Wiem, że przed mutacją głos jest marny/głupi/nie zjadliwy/odstraszający, ale lubię to robić i nie przestanę :D

A bekanie jest fajne i nic do tego nie możecie mieć :D

1. Ty nawet nie wiesz co mówić, co zdanie "Ło jezu..."

2. Bekanie jest fajne dla dzieci w Twoim wieku, "normalnych" ludzi to na prawdę nie kręci... Wprost przeciwnie, to było obrzydliwe.

3. Nie wiem jak z resztą, ale ten Let's Play to nawet nie Let's Play, 8 odcinek, który ja obejrzałem nie ma w ogóle sensu, nie wiadomo o czym on jest, biegasz jak głupi i rozkopujesz ziemię.

Ja poleciłbym Ci w ogóle przestać to robić, albo zacząć robić to co planujesz, czyli Let's Play, a nie chrzanienie głupot o niczym i bekanie do mikrofonu.

PS. Przy pierwszym beknięciu (Nie wiem czy było ich więcej) wyłączyłem filmik i pierwszą rzeczą, o której pomyślałem było: "Co za chore umysłowo dziecko to robiło". Niestety ale taka jest prawda ;d. Zmień dealer'a i styl robienia filmików z udziałem głosu ^o^.

Wierzący, "ło Jezu" co drugie słowo. Tak moja babcia mówi ze wsi, gdy wpadnie w kałużę.

A ja i tak nie przestanę robić :P

Mówiłem, że nie jestem obeznany z tym :D

Uczę się, a beknąłem jeden jedyny raz :D

Wymsknęło się ;P

Masz może i chęci, ale .. Tego się nie da słuchać. Do mutacji i poprawnego wysławiania się - odradzam.

Ło jeeeeeezu, z ciebie to jednak oblech ten "bek" ..

Napisz moze sobie wpierw na kartce,a nie walisz wszystko co sie przyjdzie na mysl.

btw Time to grow?

A ja i tak będę robił filmy :P

No rób, nikt ci nie broni, tylko przemyśl to, o czym mówimy. Zachowuj się, nie wal prosto z mostu, tylko najlepiej przemyśl to, co chcesz powiedzieć i przede wszystkim staraj się robić ciekawsze odcinki, bo te są strasznie nudne i monotonne. Dużo ci to nie da, bo wiadomo - mutacja, ale możesz się postarać, by odcinki były choć trochę lepsze, zawsze to coś.

Minecraft jest monotonny ;) Ale inne serie będę się starał robić ciekawie :D

Najlepiej poczekaj na mutację, ponieważ głosu po mutacji słucha się zwykle przyjemniej ;) . Poza tym mówisz byle co i byle jak, łooo Jezu wcale tu nie pomaga :P , bekanie jest obrzydliwe, mam tyle lat co ty i go nie lubie, tak samo jak moi rówieśnicy (Chyba nie jest z nami coś nie tak :blink: ?).

Ograniczam mówienie "Ło Jezu". Też myślę, że bekanie jest odrzucające :P

A nie chce mi się czekać o mutacji, więc robię teraz a jak mutacja nastąpi to nadal będę nagrywał filmiki :D