Witam mam na imie Adrian.Chcialem zapytac kobiet,co was sklonilo do zaczecia przygody z mmorpg?
Tylko dla kobiet
Czemu mój post został usunięty zanim w ogóle cokolwiek napisałAM? , nawet nie trolowałAM tylko z pełną kulturą się spytałAM co 2 osoby powyżej napisały, że dostały po banie.
@dzz Dobra już nie będę, ale widzisz mimo, że miałem parcie żeby napisać coś głupiego to się powstrzymałem:).Usuń od razu tego posta i będzie spokój:).
Wywalilem twego posta, poniewaz nie mial on zwiazku z tematem dyskusji. Jesli nie masz niczego ciekawego do napisania, nie rob tego wcale. Informacje dotyczaca wiadomosci 2 panow, ktorzy zostali ukarani warnami, moglAS pozyskac w inny sposob, dla przykladu - piszac prywatna wiadomosc do moderatora, ktory te warny wystawil, badz piszac do samych userow, ktorzy je otrzymali.
Przepraszam, ale jestem przewrazliwiony na tego typu tematy, poniewaz zdaje sobie sprawe, ze spotykaja sie one z cala masa kpin i postow nie na temat, dlatego wszystkie wiadomosci nie majace zwiazku z zapytaniem widniejacym w pierwszej wiadomosci, beda kasowane.
Moja dziewczyna zaczęła przygodę z MMO przeze mnie, chciałem sobie z nią w coś popykać, i graliśmy jakiś czas w WoW'a, więc niektóre laski pewnie też ze względu na facetów zaczynały grać.
Witam mam na imie Adrian.Chcialem zapytac kobiet,co was sklonilo do zaczecia przygody z mmorpg?