Tylko tutaj: dziewczyny vs chlopaki!

patrzenie na damskie tyłki jest w dokładnym przeciwieństwem pedalstwa. wats wrong wid u guise

Zgadzam się , ale patrzenie na wirtualne tyki jest jak by to ująć...Durne ? tylko jakieś grube świniaki które są zdesperowane by patrzeć na wirtualny kobiece kształty więc pomyśl :3

Gram facetami bo jestem facetem, utozsamiam sie troszeczke z postacia (i uwierzcie mi nie czuje sie z tym "pedalsko"). A swoja droga, tworzenie postaci plci damskiej aby ogladac jej dupe jest conajmniej zalosne.

no i juz sie troche kreci, w sumie w cs gram na serwie z panna ktora na dust ogarnia jak malo kto, a przy tym niezla d*pa z niej i zawsze dluzsza gadka z nia przeradza sie we flirt hehe

sie usmialem... czytam sobie odpowiedzi a tu raptem "zamknij ryj smieciu" hehe i mimo tego ze wyjasnilem co i jak z tabletem musial sie znalezc nastepny burak ktory chce mi po rajtach pojechac heh

W MMO zawsze gram facetem. Jestem gościem, i chciałbym, by napotkana osoba od razu wiedziała z kim ma do czynienia. Bo o ile faceci często grają babkami, to kobiety zazwyczaj grają jednak kobietami, więc gdy zobaczy się laskę, to człowiek się zastanawia, czy to dziewczyna czy facet, a jak biega męska postać, no to zazwyczaj jest to jednak gość. Za to w single gram zazwyczaj kobietami jeżeli jest wybór, bo fajnie tak poczuć się zupełnie kimś innym, w końcu głównie taki jest cel gier cRPG

patrzenie na damskie tyłki jest w dokładnym przeciwieństwem pedalstwa. wats wrong wid u guise

Co z nami nie tak? k**wa, wcielanie sie w kobiete? Bez obrazy, tak jak ludzie mowia ze damskie sety sa ladniejsze itp, zaraz w realu beda mowili "damskie ciuszki sa takie slodkie!" potem chodzi gimbusiarnia w rozowych koszulkach i apaszkach latem. Amen.

Jedyny sens grania kobietą, jaki dostrzegam w grach, to taki, gdy jest ona częścią większej drużyny i możemy przełączać między postaciami, mającymi swoje zadania w drużynie, np. w różne grach pokroju Icewind Dale, Baldur's Gate itp. W innych wypadkach, wykluczone. Nawet w najdurniejszych MMO chciałbym jednak, żeby został element RP został zachowany, a wcielanie się w kobietę, będąc mężczyzną, jest dla mnie wręcz niemożliwe.

kiedyś ostro grałem w cRPG i zawsze robiłem taką postać żeby się z nią utożsamiać ..... przecież to ja tylko w innym świecie przeżywam przygody, mówię tu o takich grach jak BG, ID, PT, Arcanum itd. stare RPG w 2d i wyniosłem to potem do mmorpg, dlatego trochę nie rozumiem faceta grającego żeńskim avatarem, tak jak część tutejszych użytkowników

może jakaś kobitka by się wypowiedziała, dlaczego kobiety są lepsze/gorsze w graniu w gry mmoRPG

Ale co tu sie wypowiadac? To zalezy tylko i wylacznie od twojego gusta z jaka postacia sie utozsamiasz w danej grze... Przeciez gry w zaden sposob nie maja prawa Cb ograniczac.. Chlopak moze zagrac sobie kobitka, poniewaz : moze lubi popaczec na cycki i dupe w grach mmo jak i w rl-u? Lepszy wyglad setow... Czasami i animacje rowniez sa fajniejsze.. Co tu duzo mowic, temat - hejt.. Jeden hejtuje drugiego... Wraz z takim rozumowaniem to w League of Legends gracze plci meskiej nie moga grac damskimi postaciami poniewaz beda pedalami? WTF ?

Mogą. Głównie dlatego, że w LoLu nie utożsamiasz się z postacią którą grasz, zwłaszcza że tam - jakby nie patrzeć - masz swego rodzaju genderlocka :) tak więc nie ma co mówić o tym że granie kobitką w LoLu to nieporozumienie, bo przecież nie trzeba być yordlem albo dendrofilem żeby grać jako Teemo czy Maokai :)

Ja nie mam absolutnie nic do osób, które grają postaciami żeńskimi, sam osobiście stosuję taką zasadę: Jeżeli facet wygląda na ważącego 150+kg (głównie przez mięśnie) to bez zastanowienia wybieram kobietę, jeżeli gra jest pokroju manga/anime to zawsze wybiorę faceta i postaram się wyglądem go upodobnić do siebie samego. To taki ciekawy sposób wcielania się w swoją postać w grze :D Ale gorzej dla tych, którzy zawsze grają laskami, jeżeli trafią na grę gdzie jest opcja małżeństwa, która na prawdę nie raz daje bardzo dużo bonusów, wtedy grając dziewczyną, zostanie się tylko ożenić z facetem (samemu nim będąc)... Zonk ;d

To, że faceci grają female postaciami jest tak powszechne, że ja nawet nie zakładam, że rozmawiam z dziewczyną jak widze damską postać. Odrazu zakładam, że to po prostu facet i w 70% sytuacji okazuje się, że tak jest rzeczywiście.

Osobiście gram zawsze Panem, bo w pewnym stopniu się utożsamiam z postacią, no i nie chciałbym też być podrywany przez małoletnich chłopców w okresie dojrzewania.

LET THE FIGHT BEGIN

w temacie piszemy ktora plec jest lepszym graczem w gry MMO, ktora bardziej identyfikuje sie ze swoja wirtualna postacia i dlaczego ! A czemu panowie robia sobie awatary damskie (wiadomo lepiej ogladac tyleczek panny podczas gry) i czemu panie nie robia awatarow meskich, czyzby w grach nie bylo fajnej meskiej sraki ?

i ja sie pytam kto ma silniejsza psychike, a kto przez niepowodzenia wywali klawiature szybciej przez okno

pozdrawiam, milej zabawy i przepraszam ale w smierdzacym Androidzie nie mam pl znakow.